Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Kerítés fedlapok gyártásával sokoldalú megoldást kínálunk! Nálunk kizárólag természetes, egyedi méretre és elképzelésre készült termékek kaphatóak!

Kerítés fedlapokEgyedi elképzelések megvalósításával vállaljuk kerítés fedlapok, kerítés fedkövek, fal és lépcsőburkolatok, fürdőszobapultok, bel- és kültéri párkányok gyártását gránitból valamint mészkőből, agglomerátból illetve márványból.
A gránit nem igényel utólagos karbantartást, rendkívül strapabíró, egyszerűen kezelhető. További ellenálló képességet kölcsönöz a falnak, kerítésnek- ezáltal is növelve élettartamukat. Fagy és időjárásálló anyag.
Az agglomerát mesterségesen tömörített kőzet, természetes márványból gyártják. 90%-át márványszemek alkotják magas szilárdságú poliészter gyantába ágyazva.
Kiválóan alkalmazható külső és belső burkolásra minden olyan felületen, ahol egyébként természetes követ vagy csempét használnánk. Elsősorban bel és kültéri párkányok, fal és padlóburkolatok,lépcsőburkolatok készítésére alkalmas.
A kerítés fedlapok elsősorban a kerítés védelmét szolgálják, azonban ennél jóval sokoldalúbb termékek, amelyek a ház körül több helyen is fontos szerepet tölthetnek be széles felhasználási skálájuknak köszönhetően.
Miért érdemes mellettük dönteni?
A kerítés fedkövek elsőszámú feladata a kerítés védelme a különböző mechanikai hatásoktól illetve az időjárás viszontagságaitól.
Esztétikai szempontból is előnyösek, hiszen sokkal mutatósabbá, elegánsabbá, impozánsabbá teszik kerítését.
A kerítés fedlap használata más esetben is kiváló megoldást jelenthet: ideálisak ház köré, telekhatároláshoz, falazott grill és ülőhelyek kialakításához, támfalak díszítésére. Mivel egyedi méretekben is elkészíthetőek, ezért szinte bármi megoldható velük amihez tartós, ellenálló- ugyanakkor mutatós fedőlapokra van szükség.
Miért fontos a kerítés lábazat fedlap és kerítés fedkő?
A kerítés lábazatnak hatékonyan ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak is. A szerkezetbe beszivárgó víz nagyon komoly károkat tud okozni, többek között a burkolat leválását is.
A fedlap a falak ill. lábazat, a fedkő pedig a pillérek és oszlopok lefedésére szolgál. Vízorr segítségével vezetik el a vizet. Ideális megoldás kerítések, korlátok, erkélyek szegélyezésére.
A legnépszerűbb alapanyagok közé tartozik a gránit és a mészkő, mészkő agglomerát. Eleganciájuk, mutatós megjelenésük semmihez sem fogható. 
A kerítés fedlapok, ha a megfelelő alapanyagból készülnek rendkívül tartósak, nem sérülékenyek, hosszú élettartamúak.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné kihasználni a termékeink által nyújtott előnyöket és praktikumot, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért. Érdemes pontos árajánlatunkat kérni, hiszen nincs két egyforma megrendelés.
Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségek bármelyikén.


Ablakpárkányok, épületmunkák, konyhapultok  tavaszi akciója
Tavaszi akciónkról nem érdemes lemaradni, ránk számíthat! 

Itt a tavasz, napról napra egyre kedvezőbb az időjárás, így végre megkezdődhetnek sokaknál a régóta tervezett kültéri épületmunkák. Ilyenkor kerül sor a kültéri burkolatok, ablakpárkányok, kerítés fedlapok felhelyezésére. Ügyfeleink számára lényeges szempont, hogy a különböző épületmunkálatoknál csökkentsék kiadásaikat, így jóval könnyebb tervezni és megőrizni a pénzügyi stabilitást. Tavaszi akciónkat éppen ezért biztosítjuk! Amennyiben Önnek is fontosak a magas minőség mellett az anyagi tényezk is, ne maradjon le aktuális akcióinkról! Cégünket valóban megéri felkeresni, hiszen óriási anyagkészlettel rendelkezünk gránit, mészkő ill. mészkő agglomerát, márvány kövekből. Azon új ügyfeleinket is várjuk, akik még nem jutottak döntésre milyen anyagból is készüljön ablakpárkányuk, kerítésfedlapjuk. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal és tudással rendelkeznek ezen anyagok tulajdonságaira vonatkozóan is, így a megrendelő számára és a beéípteni kívánt területre vonatkozó legoptimálisabb anyagot fogják ajánlani.
Amennyiben tervezi ablakpárkányait, kerítéseit mészkővel, mészkő agglomeráttal, márvánnyal vagy gránittal burkolni, éljen a lehetőséggel és vegye igénybe tavaszi akciónkat.


Sírkövek tavaszi akciója
A kő egy olyan természetes anyag, amely felhasználási skálájának csak az Ön képzelete szab határt! 

A haláleset a család és a hozzátartozók számára nagy traumát jelent. Temetkezési szokásainknak és hagyományainknak megfelelően általában síremléket, urna emléket állíttatunk elhunyt szeretteink emlékére. Tudjuk, hogy a temetkezéssel járó egyéb költségek mennyire megterhelőek az érintett családok/ hozzátartozók számára. A sírkő is egy jelentős tétel. Sírköveink évtizedes tapasztalattal rendelkező kőfaragó mester irányításával és fejlett géppark bevonásával készülnek, ezzel is garantálva a precizitást és a magas minőséget.

Bizonyos esetekben régi, meglévő műkő sírköveket is cserélni kell, ugyanis állapotuk az időjárás hatására az évek során erősen leromlik. Tavaszi akciónk kirakati sírköveinkre is vonatkozik, igyekszünk ezáltal is csökkenteni a temetkezéssel járó kiadásokat. Széles anyagválasztékkal várjuk kedves megrendelőinket nem csak kirakati sírköveinkre vonatkozóan, hanem egyedi  elképzelések esetén is. Garantáljuk, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lesz.

Amennyiben régóta szeretne gránit sírkövet állíttatni, éljen a lehetőséggel!

Bővebb információkért keresse cégünket bizalommal megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

Természetes kövek a lakás egyes helyiségeiben

kőpadlókőpadló rendkívül tartós, strapabíró és elegáns, ráadásul a lakás szinte minden helyiségében használható. Keressen minket, ha kihasználná az előnyeit! 
A természetes anyagok köztudottan jótékony hatással vannak testre és lélekre egyaránt. Érdemes őket használni az otthonunkban is, akár mint burkolatok, de pultként is nagyszerűek a fürdőszobában és a konyhában. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk, hogy a  lakás különböző helyiségeiben milyen természetes kövek használata jöhet szóba.
Természetes kő az előszobában
Az előszoba otthonunk fontos helyisége, hiszen itt fogadjuk a vendégeinket, akik itt szerzik első benyomásukat a lakásról és egyben az életünkről. A helyiség stílusa meghatározó szereppel bír a teljes lakás hangulatára, ezért ide remek választás egy világosabb árnyalatú márvány- vagy gránitpadló, esetleg mészkő alkalmazása. A világos színek tágasabbá teszik a teret, és barátságos, otthonos hangulatot árasztanak. Nagyobb helyiségben érdemes lehet egy picit játszani a színekkel és a fényekkel, csodás enteriőrök hozhatók létre.
Természetes kő a nappaliban
Ide is remek választás bármilyen kőpadló. Érdemes a világos színeknél maradni, például a könnyen tisztítható márványnál, így ez a helyiség is tágasabbá tehető. A kőpadlók nagyszerűen illenek bármilyen lakberendezési stílushoz, jól mutatnak antik és modern környezetben is.
Természetes kő a konyhában
A konyhába is ajánlott a márvány- vagy gránitpadló, főleg egy fa konyhabútorral és egy gránit konyhapulttal kiegészítve. Igazán egyedi és különleges hatás érhető el, ha a konyhát és a nappalit is kőpadlóval burkoljuk, de más-más anyaggal és színnel.
Természetes kő a fürdőszobában
És végül, de nem utolsósorban, a márvány- vagy gránitpadló ideális a fürdőszobába is, hiszen hosszú távon sem tesz kárt benne a vizes, meleg, párás környezet. Léteznek kifejezetten fürdőszobába ajánlott, vízálló burkolatok is. A vízkő okozta foltok miatt szintén a világos árnyalatokat javasoljuk.
Amennyiben tippjeink elnyerték a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön Ön is a természetes kövek használata mellett! Számíthat ránk, akár padlóburkolatról, akár fürdőszoba- vagy konyhapultról van szó. 

Beltéri márvány ablakpárkány, egy stílusos lakberendezési elem

Beltéri márvány ablakpárkányokBeltéri márvány ablakpárkányokkal a részletekből is a legtöbbet tudja kihozni. Az ablakai is szem előtt vannak, ne feledkezzen meg róluk!
A márvány ablakpárkány cseppet sem túlzás, hiszen a megfelelő környezetben jól érvényesülő kiegészítő elemről van szó, ami hozzá tud tenni egy belső enteriőrnek a teljességéhez. A márvány egyedisége és kiemelkedő tulajdonságai ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy magának az ingatlannak az értékét növeljék.
beltéri márvány ablakpárkányokat eredeti, Bianco Carrara márványból készítjük, ezekből választhatnak a vásárlóink. A rendeléshez csupán a pontos méretekre van szükség és annak eldöntésére, hogy milyen legyen a párkány típusa. A beltéri ablakpárkányok márványból ideális választásnak számítanak, mert valóban ellenállóak és dekoratívak tudnak lenni egyszerre.
beltéri márvány ablakpárkány alkalmazásával az Ön ablakai is kiemelkednek az átlagos nyílászárók sorából és a legjobb formájukat tudják mutatni. Érdeklődjön kollégáinktól és kérjen bővebb felvilágosítást tevékenységünkről!

Kész sírkövekkel gyorsan újjá varázsolhatja szerettei nyughelyét!

Kész sírkövek akciós áron megvásárolhatóak! Forduljon hozzánk, és gondoskodjon elhunyt szerettei sírhelyéről!

Közeleg a halottak napja. Ez az időszak mindenhol egy kicsit az emlékezésé, a nyugalomé. A legtöbben ilyenkor ellátogatnak szeretteik sírjához, új virágokat helyeznek ki, gyertyát gyújtanak. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a sírkő megsérült, vagy egyszerűen csak már kopott, és cserére van szükség.

A temetőben található, régi műkő helyett célszerű a gránit sírköveket választani, mert így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami ráadásul egyedi is. A gránitból készült síremlékek exkluzívak, különlegesek, kérhetőek bevéséssel, faragással. Ha az időjárás engedi, az új sírkő temetői elhelyezésére még idén, halottak napja után is van lehetőség, de akkor is érdemes tájékozódni a lehetőségekről, ha csak jövő tavasszal lesz esedékes a csere.

Cégünk extra ajánlattal áll az érdeklődők rendelkezésére: a kész, kiállított gránit sírkövek, valamint gránit urna sírkövek akciós áron vásárolhatóak meg. Kérjük, tekintse meg gyömrői és pestlőrinci telephelyeink kész, kiállított gránit sírkő kínálatát, és kérje személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Gránit sírkő: készüljön a halottak napjára tartós emlékkel!

gránit sírkőA gránit sírkő tartós, időjárásálló, ugyanakkor nagyon elegáns és méltó emléket állít az elhunyt részére. Bízza ránk a készítését! 

Lassan vége a nyárnak, újra közeleg a mindenszentek és a halottak napja. Ilyenkor mindenki megemlékezik az elhunyt szeretteiről, gyertyát gyújt értük és ellátogat a temetőbe is, ahol gondoskodik a hozzátartozói sírjáról. Amennyiben ezek már nagyon rossz állapotba kerültek, érdemes megfontolni a régi műkövek gránit sírkőre való cseréjét. 

Így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami nem utolsó sorban rendkívül mutatós is, és méltó emléket állít az elhunytnak. A gránitból készült sírkövek, síremlékek, gránit urna sírkövek előnye, hogy egyediek, exkluzívak, különlegesek, hiszen minden esetben a megrendelő saját elképzelése alapján kerülnek legyártásra, akár bevéséssel, faragással. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért! Készüljön a halottak napjára már most, készíttessen egyedi sírkövet vagy síremléket gránitból

Gránit lépcsőburkolatok gyártása kültérre, beltérre is

gránit lépcsőburkolatgránit lépcsőburkolat nagyon mutatós borítást ad a lépcsőnek, de ugyanilyen jó választás az agglomerát lépcsőburkolat is. A cégünkhöz bármikor fordulhat, ha olyan csapatra van szüksége, amire rábízhatja a lépcsőburkolat gyártást. A vállalkozásunk kizárólag a gyártás oldalát képviseli a lépcsőburkolásnak, a legyártott burkolatok beépítéséhez egy másik partnert kell keresnie.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a lépcsőkre új burkolatot szeretne és rendeljen gránit lépcsőburkolatot vagy pedig agglomerát változatot! A gránit lépcsőburkolat és a többi nemes kőből készült burkolat elkészítése kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával történik. Ez nemcsak azt garantálja, hogy esztétikus legyen a lépcső, hanem azt is, hogy a burkolat tartós legyen és hosszú távon is meg tudja őrizni az eredeti állapotát.

A lépcsőburkolatot kérheti kültéri lépcsőre vagy akár beltéri lépcsőre is, a megadott adatok alapján a legjobb tudásunk szerint végezzük el a gyártást. Kérjen tőlünk árajánlatot új lépcsőburkolatra nemes kőből a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A márvány ablakpárkányok mellett a mészkő és a gránit is jó választás!

márvány ablakpárkánymárvány ablakpárkányok mellett mészkő és gránit ablakpárkányok készítését is vállaljuk, méghozzá megfizethető áron - forduljon Ön is hozzánk!

Sokan úgy gondolják, hogy az ablakpárkányok nem olyan fontos részei egy lakásnak, pedig ez tévedés, ugyanis a csapadék elvezetésében is segítenek és esztétikai funkciójuk is van. Annak, aki igazán mutatós megoldásra vágyik, érdemes nem az átlagos műanyag termékek mellett döntenie, hanem inkább a márvány, a gránit vagy a mészkő ablakpárkányok között célszerű nézelődnie.

A mészkő, a gránit és a márvány mind csodaszép anyagok, a belőlük készült termékek teljesen egyediek és nem utolsó sorban rendkívül tartósak. Ha Ön mutatós és a fizikai hatásoknak ellenálló terméket szeretne, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, és ajánlatunkat kérni gránit, mészkő vagy márvány ablakpárkányra

Ha kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Válasszon Ön is márvány, mészkő vagy gránit ablakpárkányt, döntsön a szépség és a magas minőség mellett! 

Sírkő akció - tavalyi áron kaphatók előre gyártott, kész sírkövek!

előre gyártott síkövekAz előre gyártott, kész sírkövek ideális megoldást jelentenek minden esetben, hiszen gyorsan elérhetőek, ráadásul most az áruk is akciós! 

Egy temetés mindig rendkívül nehéz, hiszen egy családtag elvesztése mérhetetlen fájdalommal jár. Azonban ilyenkor a lelki teher mellett meg kell birkózni az anyagiakkal is, ugyanis sajnos egyáltalán nem az elhanyagolható nagyságrendbe tartozik egy temetés költsége, ráadásul a sír karbantartásáról is gondoskodni kell a továbbiakban. Az előre gyártott síkövekkel azonban sokat lehet spórolni. 

A kész sírkövek megfizethető megoldást nyújtanak abban az esetben is, ha a haláleset még csak most történt, de akkor is, ha egy régebbi sírt szeretne felújítani. Így méltó emléket állíthat az elhunytnak, de súlyos kiadásoktól is megkímélheti magát, ugyanis cégünknél a sírkő akció keretein belül most 2021 tavaszi kihelyezéssel lehetőség van tavalyi áron megvásárolni ezeket a termékeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az akciós sírkövek iránt, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére! 


Lakásfelújítási támogatás: ne hagyja ki!

lakásfelújítási támogatáslakásfelújítási támogatás segítségével alacsonyabb költségkeretből is megvalósítható otthona felújítása - mutatjuk a részleteket!

lakásfelújítási támogatás lényege, hogy a lakásfelújításra költött összeg 50%-át számlák ellenében visszatéríti az állam, az összege azonban nem haladhatja meg a 3 millió forintot, tehát ennek maximális kihasználásához 6 millió forint értékű felújítást kell elvégeztetnie, amit számlákkal igazolnia is kell, és fontos, hogy a saját kézzel végzett munka ebbe nem számít bele.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a lakásfelújítási támogatás, és szeretné költséghatékonyan felújítani az otthonát, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk legyártja a külső és belső párkányokat, küszöböket, de készítünk fal-, valamint padlóburkolatokat és konyhapultokat, fürdőszobapultokat is.

Ha szeretne a lakásfelújítási támogatás kapcsán megbízni bennünket a gyártással, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és ossza meg elképzeléseit szakértőinkkel!


Kandalló burkolatok időtálló, minőségi anyagból!

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A  kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A  kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Beltéri lépcső beltéri padlóburkolat gyártás!

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Beltéri lépcsők és padló burkolásához a természetes kövek időtálló választásnak bizonyulnak! A beltéri burkolatok nagyon sokszínű választékot kínálnak mindenkinek, aki új burkolattal szeretné az ingatlanát kiegészíttetni. Természetesen burkolat és burkolat között is van különbség. Érdemes olyan beltéri padlóburkolatot, illetve beltéri lépcső alapanyagot választani, amivel hosszú évekig, sőt évtizedekig nincsen probléma.
beltéri lépcsők és burkolatok készülhetnek fából, laminált anyagokból, de mi inkább a természetes követek javasoljuk, hiszen ezek az anyagok valóban időtálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Mészkő, gránit vagy márvány beltéri lépcsőt és burkolatot rendelni nem jelent megfizethetetlen luxust, sokkal inkább okos befektetést. Az ilyen erős és értékes anyagokkal kiegészített ingatlan értéke nő, a belső terek pedig kifinomultabb külsőt kapnak.
Ha érdekli szolgáltatásunk és igényesen szeretné beltéri lépcsőit, a padló burkolatokkal együtt elkészíttetni, kérjen tőlünk árajánlatot a gyártásra!

Sírkő akció! Sírkövek, síremlékek, urnadíszek előfoglalása 2021-re, 2020-as árakon!

sírkő akcióA síremlék megvásárlásának témája minden családban elérkezik egyszer. A temetkezés, a síremlék állítás kikerülhetetlen és nem utolsó sorban komoly költségekkel járó lépés. Aki előre gondolkodik és nem odázza el az elkerülhetetlent, az spórolni is tud a költségeken, anélkül, hogy a síremlék színvonalából lejjebb kellene adnia.
sírkő akciónk pontosan erre ad lehetőséget azok számára, akiknél aktuálissá válik a sírkő rendelés vagy szeretnének jó előre gondoskodni erről a dologról. A sírkő akciónk lényege, hogy a következő évre lehet előfoglalást tenni sírkövekre, illetve síremlékekre, urnadíszekre, de az idei árakon. Akár készen kapható sírkövet választ, akár saját tervek alapján szeretne rendelni, a sírkő akciónk lehetővé teszi, hogy áremelkedés nélkül vásárolhassa meg a következő évre. A sírkő mellett urnadíszek is előfoglalhatóak, minden síremlék saját készítésű, amit valódi gránitból állítunk össze.
Használja ki az alkalmat, ismerje meg a sírkő akció részleteit a megadott elérhetőségeink egyikén!


Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

A minőség akkor is számít, ha apróbb részletekről van szó, mint amilyen egy beltéri ablakpárkány. Az ablakpárkány, különösen a beltéri változat, gyakorlatilag nem több, mint egy plusz felület, ahol könnyebb tárgyakat lehet tárolni. A beltéri ablakpárkányok ezen túl egyéb funkcióval is rendelkeznek, ugyanis védik a falat az ablak környékén a lecsapódó párától vagy a szétfröccsenő víztől, ami locsolás, takarítás során nyomot hagyhat.
A beltéri ablakpárkányok anyaga sok minden lehet. Ha tartós és még stílusos ablakpárkányt is szeretne, akkor válogasson a természetes kövekből készült kiegészítők közül! A természetes kövek közül gránitból, agglomerátból vagy akár mészkőből is készülhet egy beltéri ablakpárkány, de létezik márvány ablakpárkány is. Egy kőből készült változat szebben mutat és erősebb is, mint egy műanyag vagy alumínium anyag. Az anyaguk tömör, a színük, mintájuk változatos, stílusos kiegészítői egy szobának.
Keressen minket bizalommal, ha új beltéri ablakpárkányokra van szüksége a színvonalas típusokból!

A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A természetes kövek kitűnő alapanyagot adnak minden olyan elemhez, aminek strapabírónak kell lennie. Amit gyakran használnak vagy ki van téve az időjárás romboló hatásának, annak erős anyagból kell készülnie. Ez igaz az ablakpárkányokra is.

gránit ablakpárkányok összehasonlíthatatlanul tartósabbak a műanyagból készült változatoknál. A természetes kövek szépségét és erejét ablakpárkányok formájában is nagyszerűen lehet érvényesíteni. A gránit a világ egyik legkeményebb anyaga, ezért nem árt neki az idő múlása, a mechanikai hatások és az időjárás kihívásai sem.

gránit ablakpárkány ellenáll a lúgoknak, kopásnak és vágásoknak, hőálló, fagyálló és vízálló. Ha ez még nem lenne elég, a színét és a fényét is megtartja, mindezt minimális ápolás, illetve karbantartás mellett. Az egyedi, változatos színekben és mintákban készülő gránit ablakpárkány túlzás nélkül generációkon átívelő élettartammal bír.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedülállóan tartós gránit ablakpárkányokat!Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

ablakpárkányok gyártásaAz ablakpárkány megszokott kiegészítője az ablakoknak, többnyire ugyanolyan modellek találhatóak mindenhol. Természetesen bárki megválaszthatja a saját ablakpárkányait, nem kell a mainstreamhez igazodnia, csak meg kell rendelnie a megfelelő helyről az új ablakpárkányokat.

Az ablakpárkányok gyártása nem csupán a megszokott, fehér, műanyag változatokra vonatkozik. Aki nálunk keres ablakpárkányt, az csupa nemes alapanyagból készült elemből tud választani. Az ablakpárkányok gyártása agglomerát, mészkő, gránit, márvány anyagokból történik a cég gyártó telephelyén. Szolgáltatásunk célja, hogy vásárlóinknak egyszerre tartós és dekoratív ablakpárkányokat kínáljunk, melyekkel egyedibbé tehetik a nyílászáróikat és az otthonuknak is karaktert tudnak adni.

Az ablakpárkányok gyártása rövid határidővel történik, így Ön akár már egy hét elteltével kézhez kaphatja a méretre gyártott ablakpárkányait! Tudjon meg többet az ablakpárkányainkról és a szolgáltatásainkról megadott elérhetőségeink egyikén!Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

gránit burkolatSokan nem is gondolnák, hogy az olyan kemény alapanyagok, mint a gránit burkolatok ugyanúgy igénylik a gondoskodást, mint például a fa. A gránit nyíltpórusú, ami azt jelenti, hogyha nem kapja meg a megfelelő ápolást és felületkezelést, még a vízfoltok is meglátszanak rajta. Ez jelentős mértékben rontja a burkolat látványát, egy idő után pedig egyáltalán nem fog használni a szakszerű ápolás. Éppen ezért fontos, hogy a gránit burkolat már a beépítéstől kezdve megkapja az ideális felületkezelést, ehhez pedig szükség lesz impregnáló szerre.

A gránit burkolatokkal kapcsolatban a takarításra is nagyon fontos odafigyelni. Ezt a típusú felületet leginkább száraz ronggyal érdemes áttörölgetni, azonban, ha az ember ragaszkodik a nedves tisztításhoz, ezt csakis speciális, gránit felülethez is alkalmas szerrel szabad megtenni. Ahhoz, hogy a gránit burkolat ne veszítsen a fényéből, érdemes bizonyos időközönként kőfelülethez illő wax-szal vagy olajjal átkenni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a gránit burkolatok ápolásáról, vagy felhasználná az alapanyagot otthonában ablakpárkányhoz, konyhapulthoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért olyan népszerű a gránit fürdőszoba pult készítés?

gránit fürdőszoba pult készítésA lakásfelújítások során egyre többen döntenek a gránit fürdőszoba pult készítése mellett. Ezzel számtalan előnyre tesznek szert, és ezért sokan belátják, hogy megéri a kicsit nagyobb befektetés.

A modern épületekben előtérbe kerülnek a tágas terek, a nagy felületek, a letisztult dizájn, de fontos az elegancia és szerencsére egyre többen figyelnek oda arra is, hogy tartós, időtálló termékeket válasszanak. A gránit fürdőszoba pult készítésében mindez egyesül: ezzel egy olyan felületet kapunk, ami nem csak gyönyörű, elegáns, hanem karcálló, nagyon strapabíró és örökéletű. A gránit hihetetlenül kemény anyag, ráadásul könnyen tisztítható is. A színválaszték nagy, ezért biztosan mindenki megtalálja azt a munkalapot, ami megfelel az ízlésének és illik a többi berendezéshez is. Aki mellette dönt, biztosan nem bánja meg!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése lenne a gránit fürdőszoba pult készítésével kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Miért a márvány ablakpárkány?

márvány ablakpárkányokAblakpárkányt választani és készíttetni is ugyanolyan fontos döntés, mint például konyhapultot vagy új járólapot rendelni. Akármelyikről is van szó, ingatlanunk tulajdonságait befolyásoljuk, ezért ugyanolyan komolyan kell venni őket.

Egy márvány ablakpárkány például biztosan nem fog rosszul festeni az ablakokon, nem beszélve arról, hogy mennyire színvonalas és értékes kiegészítőről van szó. A márvány ablakpárkány alapanyaga igazi nemes kőzet, ami kiváló tulajdonságokkal járul hozzá az ingatlan értékéhez is. A márványt dekoratív, csodás mintákban és árnyalatokban teremtette meg a természet. Nemcsak gyönyörű és egyedi egy ilyen kőzetből készült ablakpárkány, de az idő próbáját is kiállja. Ez azt jelenti, hogy rendkívül kopásálló, kemény és több évtizeden át megőrzi eredeti állapotát. A márványt azonban nem árt bevonattal ellátni, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek.

Ha felkeltettük érdeklődését a márvány ablakpárkányok iránt, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!


Méltó emléket szeretne állítani hozzátartozójának? Egyedi síremléket is készítünk!

egyedi síremlék készítésSok hozzátartozó nem bízza a véletlenre elhunyt rokonának síremlékét. Nagy gondot fordítanak az elkészíttetésükre és fontos számukra, hogy az eltávozott családtag olyan síremléket kapjon, ami méltó hozzá, és valamennyire visszatükrözi személyiségét. Ha Ön is hasonló állásponton van, keressen bennünket bizalommal, mert mi egyedi síremlék készítését is vállaljuk!

Az egyedi síremlék készítés terén nem ismerünk határokat, bármit megvalósítunk, amiről úgy gondolja, hogy szorosan kapcsolódik az elhunyt rokon személyiségéhez. Precíz és pontos munkát végzünk rövid idő alatt, garantáljuk, hogy a végeredmény valóban méltó emléket tud állítani az eltávozott családtagnak. Ha a sír már régóta megvan, és szeretné lecserélni a sírkövet, mert nem találja megfelelőnek, vagy túl régi, ebben az esetben is kérheti az egyedi síremlék készítését, így nem kell a továbbiakban olyan sírkővel kompromisszumot kötnie, ami nem méltó a rokon emlékének megőrzéséhez.

Ha felkeltettük érdeklődését az egyedi síremlék készítésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénye ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!


Természetes alapanyagú ablakpárkányok ápolása

ablakpárkányA természetes anyagok felhasználása az építészetben régi keletű dolog. Ma is készülnek egyedi, tartós, kiváló minőségű anyagokból olyan kiegészítők, mint például az ablakpárkány. Agglomerát, mészkő, márvány vagy gránit is lehet egy kültéri vagy beltéri párkány alapanyaga. Annak érdekében, hogy az elkészült ablakpárkány a legjobb formáját mutassa, és ellenálljon az idő múlásának is, ápolni kell.

Milyen ápolást igényel egy természetes anyagból készült ablakpárkány? Mindenekelőtt fontos az ápolóanyag körültekintő kiválasztása. Oldószeres bevonattal megóvhatjuk a felületet a különféle foltoktól, szennyeződésektől. Az oldószert puha ronggyal vigyük fel, ha kell, több rétegben is. Nem árt nedvesség elleni védelemről is gondoskodni, amit vízlepergető ápolószerrel eredményesen lehet alkalmazni a természetes köveken.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha természetes kőből készült ablakpárkányt szeretne készíttetni, és kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén!


Miért érdemes a gránit ablakpárkányokat választani?

gránit ablakpárkányOtthonunk kialakításánál általában igyekszünk arra törekedni, hogy minden tartós, strapabíró legyen, hogy sokáig ne kelljen vele foglalkozni, persze ésszerű határokon belül. Az ablakpárkány ugyan egy kicsi, de olyan kiegészítője egy ingatlannak, amire érdemes egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni. Ki van ugyanis téve az időjárás szeszélyeinek, ezért célszerű ennek ellenálló anyagot választani. A gránit ablakpárkányok garantáltan nem okoznak csalódást!

A gránit ablakpárkányban nem tesz kárt sem fagy, sem tűző napsütés, sem jégeső. A gránit nagyon erős anyag, ami tökéletesen megállja a helyét kültéren is. Nem hagy nyomot rajta még az erős jégeső sem, ezért biztos lehet benne, hogy a gránit ablakpárkány hosszú évekig fogja szolgálni otthonát. További előnye, hogy igazán látványos és nagyon elegáns kiegészítője az épületnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is a gránit ablakpárkányokat! Ha szeretne érdeklődni termékeinkről, elérhetőségeinken szívesen válaszolunk a kérdéseire!


A kerítés fedkő biztosítja a kerítés védelmét

kerítés fedkőA kőből, műkőből készült kerítések egyik nélkülözhetetlen kiegészítő eleme a kerítés fedkő. Olyan elemről van szó, ami nélkül maga a kerítés csupán befejezetlen dolog marad. Senki sem szeretné, hogy a frissen elkészült kerítése, amire nagyobb összeget áldozott, rövid időn belül tönkre menjen, márpedig ez kerítés fedkő elhelyezése nélkül nagyon könnyen és gyorsan bekövetkezhet. A kerítés fedkő ugyanis nem azért van, hogy díszítse az oszlopokat. Első látásra lehet, hogy ez a megtévesztő kép alakul ki a laikusban, de ennél többről van szó.

A kerítés fedkő ugyanis védelmet biztosít a csapadék, illetve annak romboló hatása ellen. Ha a fedkő nincs a helyén, akkor a kerítés oszlopokba szépen lassan beszivárog a víz és az anyag belsejét tönkreteszi. Az eredmény, hogy a kerítés idő előtt tönkremegy. Valószínűleg Ön sem szeretne a szükségesnél több pénzt áldozni a kerítésre, különösen nem egy felújításra vagy javításra.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen kerítés fedköveket!Miért készíttessen kőből ablakpárkányt vagy könyöklőt?

ablakpárkányok és könyöklőkManapság számtalan alapanyagból készülhetnek ablakpárkányok és könyöklők. Hiába áll rendelkezésre e téren gazdag anyagválaszték, az emberek azokat részesítik előnyben, amelyek időtálló megoldást kínálnak számukra. Ebből kifolyólag teljesen érhető, hogy az ablakpárkányok, könyöklők kapcsán a különböző kő alapanyagok az egyik legnépszerűbb megoldásnak számítanak.

Legyen szó márványról, mészkőről vagy gránitról, az anyagokat az ablakpárkányok, könyöklők kapcsán nemcsak időtállóságuk miatt érdemes választani, hanem masszív szerkezetükért is. Az ezekből az alapanyagokból készült elemek ellenállnak a különböző szélsőséges időjárási körülményeknek, sem az erős fagy, sem pedig az UV sugárzás nem tehet kárt bennük. A kőből készült ablakpárkányok és könyöklők mindezen túl ízlésesek, különleges hangulatot csempésznek környezetükbe.

Ha Önt meggyőzték az érvek, és szeretne egy ellenálló könyöklő vagy ablakpárkány tulajdonosa lenni, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg elképzeléseit szakembereinkkel!Padlóburkolat természetes és időtálló anyagokból

padlóburkolatok A beltéri padlóburkolatok ma már nagyon sokféle alapanyagból készülhetnek; a régi, jól ismert fajtáktól a modern típusokig sokfélével burkolhatjuk a padlót. Fa, fautánzat, linóleum, vagy természetes kő? A természetes kövek igazi klasszikusnak számítanak a járólapok világában, népszerűségük nem hiába töretlen!

A gránit vagy márvány padlóburkolatok már csak küllemüknél fogva is abszolút kivételesek. Természetes anyagról lévén szó mindegyikük egyedi, karakteres darab, aminek megvannak a maga saját jegyei. A gránitból, márványból készült padlóburkolatnak nem a szépség az egyetlen erénye, hiszen ezek a természetes kövek híresek keménységükről, ellenállóságukról is! Ha ilyen padlóburkolatot választunk, nem kell félve betolni a székeket, nem kell lábujjhegyen járni, vagy aggódva lesni a sérüléseket.

A gránit padlóburkolat ellenálló a karcolásokkal, a vegyszerekkel, az idő múlásával szemben, egyszerűen kezelhető, ha pedig úgy adódik, csiszolással és polírozással fel is újítható!

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?Manapság – érthető okokból – a konyhabútorokkal kapcsolatban a vásárlók részéről a legfőbb elvárás, hogy minőségi és strapabíró alapanyagból készüljenek. E téren kiemelt figyelmet kapnak a konyhapultok, hiszen ezen elemek vannak a leginkább kitéve az állandó igénybevételnek, ezért a szakemberek általában a gránit konyhapultot ajánlják a vásárlóknak.

A gránit konyhapultok rendkívül ellenállóak bármilyen fizikai hatással szemben, ennek köszönhetően mindenképp hosszútávú befektetésként lehet tekinteni rájuk, ráadásul könnyen tisztán tarthatóak, semmilyen speciális vegyszert nem igényel a karbantartásuk. A gránit konyhapultok nemcsak a masszív szerkezetük miatt bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem küllemük miatt is, hiszen a klasszikus stílusú bútoroktól kezdve a modern berendezésekig bármilyen kinézetű konyhabútorhoz illenek, látványukkal csakis emelnek a berendezés esztétikumán.

Kerüljön Ön is előnyös helyzetbe, emelje konyhájának fényét gránit konyhapulttal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!


Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!

Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!Egy ingatlan értékét sok minden meghatározza, a kisebb részletek is sokat számítanak arra vonatkozóan, hogy egy lakás, vagy ház értékét mekkorára becsülik. Az esztétikum ugyanolyan súllyal esik a latba, mint az energiatakarékos működés, vagy az ingatlan állapota. Ennek fényében az sem mindegy, hogy milyen ablakpárkányok tartoznak egy lakáshoz, vagy házhoz.

A kültéri ablakpárkányok a külső megjelenést is befolyásolják, minél szebb és minél jobban illeszkedik a többi részlethez a homlokzaton, annál inkább hozzájárul a magasabb értékhez. Ezért még egy új ablakpárkány is okos befektetés lehet, bármilyen jelentéktelennek is tűnik.

Keressen meg minket bizalommal és rendeljen tőlünk vadonatúj kültéri, vagy éppen beltéri ablakpárkányokat! Webáruházunkban megtekintheti már elkészült termékeinket, és eldöntheti, hogy gránit, márvány, agglomerát, vagy mészkő ablakpárkányt szeretne vásárolni!

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken megtalál minket, és felteheti kérdéseit! Fektessen be minőségi kő ablakpárkányba, és növelje ingatlana értékét eredményesen!


A kerítés fedkő egyszerre díszít és véd!

Egy kőkerítés addig nem számít befejezett munkának, amíg az utolsó simításokat is el nem végzik rajta. Ebbe az utolsó simításba beletartozik például a kerítés fedkő felhelyezése is. Sokan talán úgy hiszik, hogy ezek a kerítés elemek nem szolgálnak semmilyen komolyabb célt annál, mint hogy díszítsék a kerítést. Nem is tévedhetnének nagyobbat.

A kerítés fedköveknek ennél komolyabb célja is van: óvja  a kerítés egészének az állapotát, megakadályozza, hogy idő előtt tönkretegye azt az időjárás. A kő egyik nagy ellensége a nedvesség. Ha az eső, az olvadó hó bejut a kövek közé, és leszivárog egészen a kerítés alapjáig, akkor ott komoly károkat képes okozni. Ez különösen télen veszélyes, amikor a megfagyott víz szétfeszíti a kerítés anyagát. A kerítés fedköveket ezért úgy tervezik, hogy a formájuk képes legyen elvezetni az esővizet, így az nem gyűlik meg a kerítés tetején.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe kiváló szolgáltatásainkat kerítés fedkő készítéssel kapcsolatban is! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről!


Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!

Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!Egyedi megoldásokkal gazdagítaná otthonát? Többre vágyik annál, mint amit az előre beépített egyforma fürdőszoba pultot kínálnak? Különleges, igényes, személyre szabott, nívós fürdőszobát szeretne? Valósítsa meg az álmát lépésről-lépésre! Kezdje a stílusos fürdőszoba pultnál! Segítünk, hogy a legjobbat hozza ki a helyiség lehetőségeiből!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gránit fürdőszoba pult gyártásával kapcsolatosan!

A gránit alkalmas alapanyag fürdőszoba pultnak, hiszen teljesen természetes alapanyag, ami mesterséges hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Emellett rendkívül tartós is, hosszú évekig sértetlenül állja a rendszeres használatból fakadó mechanikai  kihívásokat. A gránit

eltérő ásványi anyag tartalma pedig sokféle színű és mintájú felületet eredményez, ennek köszönhetően a gránit fürdőszoba pult gyártás teljes mértékben az igények szerint történhet.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot egyedi gránit fürdőszoba pult gyártásra!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!Amikor egy család emléket szeretne állíttatni elhunyt szerettük számára, és ehhez sírkövet készíttetnének, természetes, hogy a kedvező ajánlatot részesítik előnyben a hozzátartozók, azonban a növekvő árak mellett mostanság igazi kihívás ilyen ajánlatot találni. Ha Ön még nem találta meg az ideális lehetőséget a sírkő vásárláshoz, ne maradjon le ezzel kapcsolatos akciónkról!

Mivel számunkra fontosak az ügyfelek és az, hogy bárkinek lehetősége legyen szép emléket állíttatni elhunyt hozzátartozója számára, nálunk most érdemes sírkövet előfoglalnia 2019-re, ugyanis a 2018-as árakon érheti el szolgáltatásunkat! Ezzel az ajánlattal könnyedén tervezhet a jövő évre, ennek köszönhetően elkerülhetik a váratlan költségek okozta kellemetlenségek. A sírkövek elkészítéséhez tapasztalt szakembereink a legkiválóbb alapanyagot használják fel, amelyek így képesek hosszú időn át méltó emléket biztosítani hozzátartozójának.

Éljen az ajánlattal, a sírkő előfoglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!