Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit ablakpárkányok a mediterrán stílus szerelmeseinek

gránit ablakpárkányA mediterrán életérzést a megfelelő kiegészítőkkel bárki be tudja csempészni az otthonába. A gránit ablakpárkány egy csipetnyi stílust visz az ablakokra.

A melegen simogató napsugarak, a tenger illata, a harmonikus színkombinációk mind a mediterrán országokra jellemző élmények. Ahogyan a táj és az éghajlat, úgy az építészet is magával ragadó és egyedülálló. A kisvárosok utcáin járva természetes kőfalak, ablaktáblás ablakok, föld színek kísérik az utazót. Nem csoda, ha sokan vágynak vissza ezekre a vidékekre.

A mediterrán építészeti stílus hazánkban is rendkívül közkedvelt, persze kicsit az itteni igényekhez igazítva él tovább. Az ablakok is jellegzetesek egy mediterrán stílusú épületen. Általában kisebb méretűek, fehérre vagy mélyzöldre festett ablaktáblákkal keretezett ablakokról van szó. Nálunk az ablakok nagyobbak, hiszen nem kell védekezni az év nagy részében a lobogó forróság ellen. Az ablakpárkányokról sem szabad megfeledkezni, ha részletekbe menően szeretné megidézni a mediterrán országok színeit és hangulatát.

A gránit ablakpárkány tökéletesen vissza tudja adni azokat a színeket, amik a mediterrán stílusra jellemzőek. Első sorban a visszafogott föld színek érvényesülnek, de felbukkannak az élénkebb, hasonló színvilágú árnyalatok is. A gránit a maga színgazdag megjelenésével és egyedi mintáival minden ablakpárkányban meg tudja jeleníteni a mediterrán stílusra jellemző színeket. Döntsön az apróságokban is az igényes és stílushű darabok mellett és gyönyörködjön a végeredményben!

A gránit ablakpárkány ideális tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy kültéren is helyt álljon és beltéri kiegészítőként is alkalmazni lehessen. Kopásálló, időtálló, kemény, anyaga kis odafigyeléssel képes hosszú távon megőrizni az újszerű állapotát. 

Az ablakpárkány több színben, méretre vágva készül Önnek, ha úgy dönt, hogy tőlünk rendeli meg gránitból gyártva. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az ingatlanát szeretné egy mediterrán stílusba kitűnően beilleszthető kiegészítővel, gránit ablakpárkánnyal tökéletesíteni!

 

Gránit ablakpárkányok minimál és zen stílusú lakásokba

gránit ablakpárkányA gránit ablakpárkány minden stílushoz illik - a minimalista és a zen stílusú otthonoknak is tökéletes kiegészítője lehet!

A minimalista és a zen lakberendezési stílus sokban hasonlít egymásra: mindkettőben kiemelt szerepet kapnak a jó minőségű természetes anyagok, az egyszerű, letisztult formák, az átlátható, világos terek és a funkció-központúság. Az ilyen stílusban berendezett terek nyugalmat árasztanak magukból, és annak ellenére is képesek otthonosak lenni, hogy valójában csak kevés berendezési tárgy található bennük. A lényeg ugyanis a minőség: mindennek a legmagasabb színvonalúnak kell lennie, és ez igaz a padlótól a plafonig mindenre, így az ablakpárkányokra is.

Persze szakavatott szemmel könnyen megkülönböztethető a két stílus, hiszen akadnak közöttük különbségek. Bár "stílustiszta" enteriőrökkel csak a lakberendezési magazinok hasábjain lehet találkozni, érdemes alaposan szemügyre venni az ott bemutatott képeket, hiszen inspirálóak lehetnek, de emellett rengeteget tanulhatunk is belőlük!

A minimalista stílus szigorú, mértani tökéletessége és rendezettsége - nem lehet elöl semmi, ami nincs épp használatban - éles kontrasztban áll a zen stílus természetet imitáló, kerekebb formáival, emellett az utóbbin érezhető a távol-keleti hatás, főként a japánkertek élettel teli, mégis mesterséges hangulata. Nem rejti el, inkább kihangsúlyozza a természetes anyagok tökéletlenségét, ebből következően attól sem riad vissza, hogy központi elemként mutassa be a kőburkolatok színárnyalatbeli eltérését, vagy épp mintázatát.

A gránit ablakpárkányok épp ezért a zen stílusú otthonok tökéletes kiegészítői lehetnek, mivel megvan bennük az a természetesség, amivel ez a lakberendezési irányzat kiteljesedhet: a "tökéletlenség", a sterilitás hiánya, a valódi kő utánozhatatlan bája. A gránit ablakpárkány azok számára ideális választás, akik a letisztult, modern stílust és az egyszerű színeket kedvelik, de az időtállóság is fontos a számukra.

Amennyiben gránit ablakpárkányokat szeretne vásárolni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rosa Beta gránitból csodás konyhapult, fürdőszobapult is készül

Rosa Beta gránit konyhapultA konyha és a fürdőszoba is kaphat pultot természetes kőből. A Rosa Beta gránit szépsége és ideális tulajdonságai mindkét térbe illenek.

A gránit egyike azoknak a nemes köveknek, amiket a természetből nyerve, formára alakítva építenek be munkalapnak, lépcsőnek, burkolatnak stb. A jelenleg leggyakrabban használatos formája a márványnak, gránitnak vagy mészkőnek azonban mégiscsak a munkapult. A konyhában a konyhasziget lapja vagy a konyhaszekrény pultja, a fürdőben a mosdó lapja is kaphat gránit, illetve nemes kő alapot.

Az ilyen alapanyagoknak meg kell fizetni a minőségét, így sokan arra kényszerülnek, hogy olcsóbb utánzatot válasszanak, aminek legalább a kinézete ezeket a köveket imitálja. A szép és olcsó utánzatok fizikai tulajdonságai azonban elmaradnak az eredetiétől. A Rosa Beta gránit azok közé a gránit fajták közé tartozik, amelynek a legkedvezőbb az árfekvése. Emiatt döntenek egyre többen egy Rosa Beta gránitból gyártott munkalap mellett.

A gránit konyhapult ebből a nemes kőből elegáns szürke és légies rózsaszín árnyalatban ölt formát, amit elszórva fehér és fekete pöttyök díszítenek. Látványos és egyedi minta, kellemes szín, mégis visszafogott megjelenés jellemzi ezt a munkapultot. Ennek köszönhető, hogy egy látványos stílushoz ugyanúgy passzol, mint egy minimál élettérbe. A gránit minden előnyös tulajdonságát megtalálja benne, mert antibakteriális, erős, könnyen tisztítható, karcálló és ellenálló is egyben.

Az új gránit konyhapult mellé akár új ablakpárkányt is tud rendelni tőlünk, méghozzá szintén a Rosa Beta gránitból gyártott változatban. Az ebből a gránitból készített ablakpárkányok egyedi méretben megrendelhetőek, 2 és 3 cm-es vastagságban, az Ön igényeinek megfelelően.

A gránit az otthona és minden helyisége díszes és tartós kiegészítőjévé válik. Az árában igen kedvező természetes kő pultok és ablakpárkányok rendelését intézze egyszerűen a honlapunkon keresztül! A kollégáink segítéségét igénybe tudja venni az itt feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.

Gránit kerítés fedlapok egyedi méretben

Gránit kerítés fedlapokA kerítés fedlap teljessé teszi a kerítést, és nem csupán esztétikai előnyt jelent, de a kerítés időjárás-állóságát is biztosítja.
Egy kerítést többféleképp is meg lehet építeni: kizárólag fából, más anyagokkal együtt, kovácsolt vasból, kőből, téglából - és a sort még hosszasan folytathatnánk. Ezek közül nem mindegyik igényli a kerítés fedlapok felhelyezését, ám a kőből, téglából, vagy épp betonból épült kerítések esetében elengedhetetlen a kerítés fedlapok alkalmazása.
Egy szép kerítés a csiszolt felületű, gránitból készült fedlaptól válik teljessé, az adja meg neki az "utolsó simítást". A gránit egyszerű, mégis időtlen eleganciája ráadásul szinte minden építészeti stílushoz illik, tehát akár egy modernebb ház, akár egy több száz éves, felújított villa is jól mutat, ha a kerítés fedkövei, párkányai és lépcsőburkolatai ebből az anyagból készülnek. A gránit ugyanis számos célra alkalmazható, tehát nem csak kerítés fedlap, de oszlop, falazott grill és ülőhely építéséhez is tökéletes, nem is beszélve a konyhapultról; mindennek csupán a megrendelő elképzelései szabnak határokat.
Maradva a kerítéseknél: a lábazatnak és oszlopoknak a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellen kell állniuk, hiszen, ha a víz a falszerkezetbe szivárog, rövid idő alatt is komoly károkat tud okozni. A beszivárgott víz fagypont alatt ugyanis megfagy, így a térfogata megnő; legtöbbször ez a folyamat felelős a vakolatok és burkolatok leválásáért, illetve a falszerkezet repedéseinek kialakulásáért.
A beszivárgó csapadékvíztől a kerítés támfalait megóvni csak úgy lehet, ha a vizet elvezetjük, erre pedig a legjobb megoldás azok tetejének fedlapokkal történő lezárása. A piacon kapható, előregyártott, kész kerítés fedlapok mérete nem mindig megfelelő, cégünk azonban egyedi méretekben gyártja le a szükséges méretű kerítés fedlapokat gránitból, agglomerátból, vagy mészkőből, ráadásul mindössze 8-10 munkanapos átfutási idővel.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és bővebb információra lenne szüksége a gránit kerítés fedlapokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket kerítése fedlapjainak elkészítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kész gránit sírkövek és síremlékek kedvező áron

Kész gránit sírkövek és síremlékekKész sírkövek vásárolhatóak gránitból, különleges kivitelben, de kedvező áron. A méltó búcsúztatásnak nem kell megfizethetetlennek lennie!

Amikor valakitől örökre el kell búcsúzni, az mindig egy nagyon nehéz és lelkileg megterhelő időszak a családtagoknak, közeli barátoknak. Sajnos ezzel együtt is gondoskodni kell a temetéshez kapcsolódó gyakorlati teendőkről és számolni kell mindezek anyagi vonzatával is. Sokan azt tapasztalják, hogy egy igazán szép temetés manapság irreálisan nagy kiadást követel a hozzátartozóktól, és bár ezen senki sem spórol szívesen, nem mindegy, milyen végösszegre lehet számítani. Megoldást jelenthetnek erre a helyzetre az általunk gyártott, kész gránit sírkövek és síremlékek, melyek minőségben és árban egyaránt meggyőzőek.

A temetés bizonyos szempontból „szent” dolog, ezért nem szeretnénk, ha bárkinek le kellene mondania a gránit urna síremlékrőlszimpla sírkőről vagy dupla gránit síremlékről. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy az elképzeléseket olykor felülírják az anyagi lehetőségek, ezért szeretnénk olyan opciót is felajánlani érdeklődőinknek, ami magas színvonalat képvisel, de megfizethető. Munkánkat a legnagyobb elhivatottsággal végezzük, az általunk kínált akciós sírkövek is egytől-egyig szépen kidolgozott darabok, melyeket kiváló alapanyagok felhasználásával készítettünk. A készen kapható gránit síremlékek és sírkövek mindegyike méltó emléket állíthat elhunyt szerettei részére. A tőlünk megvásárolható sírkövek természetesen a későbbiekben is eleget tesznek az elvárásoknak, hiszen tartósak és hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.

A készen kapható, különleges gránit sírkövek, urna síremlékek megtekinthetőek és kedvező áron meg is vásárolhatóak gyömrői, illetve pestszentlőrinci telephelyünkön. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt, a honlapunkon meg is tekintheti kínálatunkat és referenciáinkat, konkrét ajánlatért pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Gránit padlóburkolat természetes kőből

gránit padlóburkolatgránit padlóburkolat, egy természetes és gyönyörű választás, igényes ingatlanba! Rendelje meg családi vállalkozásunkból az új burkolatot!
A természetes kövekkel készült padlóburkolat gyönyörű, egyedi eleme minden folyosónak, nappalinak vagy konyhának. A gránit padlóburkolat mellett a gránit lépcsőburkolat is különleges látványt tud nyújtani. Az ízléses burkolatok emelik az ingatlan értékét, a nemes, természetes kövek esztétikus és időtálló elemei az ingatlannak.
gránit padlóburkolat sokszínű lehet, vörös, olajzöld, barna, dekoratív erezettel rendelkező gránitból is készülhet. Rendelje meg a minőségi gránit burkolat gyártását cégünktől, vásároljon kiváló ár-érték arányban természetes kő burkolatot beltérre!
gránit padlóburkolat kopásálló, egyedi, könnyen takarítható, nagyon jól működik padlófűtéssel együtt is. A megfelelő kezeléssel a padlóburkolat csúszásmentes felület lesz, melyen biztonságos a közlekedés is. Ha szeretné otthonát kiegészíteni gránit padlóval, kérje árajánlatunkat!

Beltéri gránit padlóburkolatok természetes kőből

beltéri gránit padlóburkolatBeltéri gránit padlóburkolat, ahol az esztétikus padló kezdődik. Készíttessen tartós és dekoratív padlóburkolatot gránitból!

A gránit a népszerű és gyakran alkalmazott, természetes kövek közé tartozik, ami burkolatként számos módon felhasználható, többek között beltéri gránit padlóburkolatként is. A beltéri padlóburkolat gránitból ugyanolyan mutatós, mint a beltéri lépcsőburkolat gránitból.

A nappali, a konyha vagy az előtér is kaphat beltéri gránit padlóburkolatot, mivel ez a felület rendkívül strapabíró, könnyen takarítható és nem utolsó sorban az egyedi mintázat, a sokféle színárnyalat pompás látványában gyönyörködhetnek minden nap.

Keressen minket bizalommal, ha szeretné megrendelni az ingatlanába az új beltéri gránit padlóburkolatot vagy éppen a beltéri gránit lépcsőburkolatot az emeletre vezető lépcsőkre! Kiváló alapanyagokból, nagy szakértelemmel és határidőre készülnek el a megrendeléseink, az ügyfelek legnagyobb elégedettségére. Az egyedi árajánlatunkat kérje a honlapunkon elérhető emailen!

Agglomerát, márvány, mészkő és gránit ablakpárkányok

agglomerát ablakpárkányokAz agglomerát ablakpárkányok mellett a gránit, mészkő és márvány ablakpárkányokat is érdemes megismerni, hogy biztosan a legjobb döntés születhessen meg azok kiválasztásakor.
Az agglomerát ablakpárkányok és más burkolatok meglehetősen közkedveltek, hiszen elegáns, homogén, letisztult megjelenésűek, könnyen tisztán tarthatóak, ráadásul az áruk is kedvező. Ez utóbbi tulajdonság annak köszönhető, hogy az agglomerát tulajdonképpen mesterségesen tömörített kőzet, amelynek 90%-át márványszemcsék alkotják, melyet nagy szilárdságú poliészter gyantával kevernek össze. Tökéletesen alkalmas azokra a felhasználási célokra, amelyek esetében a természetes kő tűnik a legjobb választásnak, sőt, bizonyos tekintetben képes azokat felül is múlni. Kültérben a mészkő tulajdonsága miatt rendszeres kezelést, ápolást igényel.
márvány ablakpárkány az elegancia és luxus megtestesítője a párkányok között; ez az anyag mindig is a gazdagsággal volt kapcsolatba hozható. Természetes szépsége azonban idővel megfakul, ezért szükség van az időnkénti felújítására, és folyamatos ápolására, hogy sokáig megőrizhesse a fényét. Ablakpárkányok mellett burkolatként és lépcsőként is megállja a helyét.
mészkő ablakpárkány sokban hasonlít a márványra, de a márványnál puhább, porózusabb anyag. Színvilágban főként a világos- bézses szín jellemzi. Szintén ápolásra és időnkénti felújításra szorul, főként kültéren, ahol a csapadék viszonylag gyorsan errodálja a felszínét.
gránit ablakpárkány ezzel szemben nem igényel semmiféle karbantartást, mivel rendkívül tartós, szinte minden külső hatásnak képes ellenállni, vulkanikus eredetéből adódóan egyszerűen kezelhető, ráadásul ellenáll a fagynak és az időjárás viszontagságainak is, tehát nem csupán a beltérben, de kültéren is gond nélkül alkalmazható. Impozáns megjelenést garantál.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és bővebb információra lenne szüksége az agglomerát, márvány, mészkő és gránit ablakpárkányokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket ablakpárkányai elkészítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kerítés fedlapok gyártásával sokoldalú megoldást kínálunk! Nálunk kizárólag természetes, egyedi méretre és elképzelésre készült termékek kaphatóak!

Kerítés fedlapokEgyedi elképzelések megvalósításával vállaljuk kerítés fedlapok, kerítés fedkövek, fal és lépcsőburkolatok, fürdőszobapultok, bel- és kültéri párkányok gyártását gránitból valamint mészkőből, agglomerátból illetve márványból.
A gránit nem igényel utólagos karbantartást, rendkívül strapabíró, egyszerűen kezelhető. További ellenálló képességet kölcsönöz a falnak, kerítésnek- ezáltal is növelve élettartamukat. Fagy és időjárásálló anyag.
Az agglomerát mesterségesen tömörített kőzet, természetes márványból gyártják. 90%-át márványszemek alkotják magas szilárdságú poliészter gyantába ágyazva.
Kiválóan alkalmazható külső és belső burkolásra minden olyan felületen, ahol egyébként természetes követ vagy csempét használnánk. Elsősorban bel és kültéri párkányok, fal és padlóburkolatok,lépcsőburkolatok készítésére alkalmas.
A kerítés fedlapok elsősorban a kerítés védelmét szolgálják, azonban ennél jóval sokoldalúbb termékek, amelyek a ház körül több helyen is fontos szerepet tölthetnek be széles felhasználási skálájuknak köszönhetően.
Miért érdemes mellettük dönteni?
A kerítés fedkövek elsőszámú feladata a kerítés védelme a különböző mechanikai hatásoktól illetve az időjárás viszontagságaitól.
Esztétikai szempontból is előnyösek, hiszen sokkal mutatósabbá, elegánsabbá, impozánsabbá teszik kerítését.
A kerítés fedlap használata más esetben is kiváló megoldást jelenthet: ideálisak ház köré, telekhatároláshoz, falazott grill és ülőhelyek kialakításához, támfalak díszítésére. Mivel egyedi méretekben is elkészíthetőek, ezért szinte bármi megoldható velük amihez tartós, ellenálló- ugyanakkor mutatós fedőlapokra van szükség.
Miért fontos a kerítés lábazat fedlap és kerítés fedkő?
A kerítés lábazatnak hatékonyan ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak is. A szerkezetbe beszivárgó víz nagyon komoly károkat tud okozni, többek között a burkolat leválását is.
A fedlap a falak ill. lábazat, a fedkő pedig a pillérek és oszlopok lefedésére szolgál. Vízorr segítségével vezetik el a vizet. Ideális megoldás kerítések, korlátok, erkélyek szegélyezésére.
A legnépszerűbb alapanyagok közé tartozik a gránit és a mészkő, mészkő agglomerát. Eleganciájuk, mutatós megjelenésük semmihez sem fogható. 
A kerítés fedlapok, ha a megfelelő alapanyagból készülnek rendkívül tartósak, nem sérülékenyek, hosszú élettartamúak.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné kihasználni a termékeink által nyújtott előnyöket és praktikumot, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért. Érdemes pontos árajánlatunkat kérni, hiszen nincs két egyforma megrendelés.
Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségek bármelyikén.


Ablakpárkányok, épületmunkák, konyhapultok  tavaszi akciója
Tavaszi akciónkról nem érdemes lemaradni, ránk számíthat! 

Itt a tavasz, napról napra egyre kedvezőbb az időjárás, így végre megkezdődhetnek sokaknál a régóta tervezett kültéri épületmunkák. Ilyenkor kerül sor a kültéri burkolatok, ablakpárkányok, kerítés fedlapok felhelyezésére. Ügyfeleink számára lényeges szempont, hogy a különböző épületmunkálatoknál csökkentsék kiadásaikat, így jóval könnyebb tervezni és megőrizni a pénzügyi stabilitást. Tavaszi akciónkat éppen ezért biztosítjuk! Amennyiben Önnek is fontosak a magas minőség mellett az anyagi tények is, ne maradjon le aktuális akcióinkról! Cégünket valóban megéri felkeresni, hiszen óriási anyagkészlettel rendelkezünk gránit, mészkő ill. mészkő agglomerát, márvány kövekből. Azon új ügyfeleinket is várjuk, akik még nem jutottak döntésre milyen anyagból is készüljön ablakpárkányuk, kerítésfedlapjuk. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal és tudással rendelkeznek ezen anyagok tulajdonságaira vonatkozóan is, így a megrendelő számára és a beépíteni kívánt területre vonatkozó legoptimálisabb anyagot fogják ajánlani.
Amennyiben tervezi ablakpárkányait, kerítéseit mészkővel, mészkő agglomeráttal, márvánnyal vagy gránittal burkolni, éljen a lehetőséggel és vegye igénybe tavaszi akciónkat.


Sírkövek tavaszi akciója
A kő egy olyan természetes anyag, amely felhasználási skálájának csak az Ön képzelete szab határt! 

A haláleset a család és a hozzátartozók számára nagy traumát jelent. Temetkezési szokásainknak és hagyományainknak megfelelően általában síremléket, urna emléket állíttatunk elhunyt szeretteink emlékére. Tudjuk, hogy a temetkezéssel járó egyéb költségek mennyire megterhelőek az érintett családok/ hozzátartozók számára. A sírkő is egy jelentős tétel. Sírköveink évtizedes tapasztalattal rendelkező kőfaragó mester irányításával és fejlett géppark bevonásával készülnek, ezzel is garantálva a precizitást és a magas minőséget.

Bizonyos esetekben régi, meglévő műkő sírköveket is cserélni kell, ugyanis állapotuk az időjárás hatására az évek során erősen leromlik. Tavaszi akciónk kirakati sírköveinkre is vonatkozik, igyekszünk ezáltal is csökkenteni a temetkezéssel járó kiadásokat. Széles anyagválasztékkal várjuk kedves megrendelőinket nem csak kirakati sírköveinkre vonatkozóan, hanem egyedi  elképzelések esetén is. Garantáljuk, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lesz.

Amennyiben régóta szeretne gránit sírkövet állíttatni, éljen a lehetőséggel!

Bővebb információkért keresse cégünket bizalommal megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

Természetes kövek a lakás egyes helyiségeiben

kőpadlókőpadló rendkívül tartós, strapabíró és elegáns, ráadásul a lakás szinte minden helyiségében használható. Keressen minket, ha kihasználná az előnyeit! 
A természetes anyagok köztudottan jótékony hatással vannak testre és lélekre egyaránt. Érdemes őket használni az otthonunkban is, akár mint burkolatok, de pultként is nagyszerűek a fürdőszobában és a konyhában. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk, hogy a  lakás különböző helyiségeiben milyen természetes kövek használata jöhet szóba.
Természetes kő az előszobában
Az előszoba otthonunk fontos helyisége, hiszen itt fogadjuk a vendégeinket, akik itt szerzik első benyomásukat a lakásról és egyben az életünkről. A helyiség stílusa meghatározó szereppel bír a teljes lakás hangulatára, ezért ide remek választás egy világosabb árnyalatú márvány- vagy gránitpadló, esetleg mészkő alkalmazása. A világos színek tágasabbá teszik a teret, és barátságos, otthonos hangulatot árasztanak. Nagyobb helyiségben érdemes lehet egy picit játszani a színekkel és a fényekkel, csodás enteriőrök hozhatók létre.
Természetes kő a nappaliban
Ide is remek választás bármilyen kőpadló. Érdemes a világos színeknél maradni, például a könnyen tisztítható márványnál, így ez a helyiség is tágasabbá tehető. A kőpadlók nagyszerűen illenek bármilyen lakberendezési stílushoz, jól mutatnak antik és modern környezetben is.
Természetes kő a konyhában
A konyhába is ajánlott a márvány- vagy gránitpadló, főleg egy fa konyhabútorral és egy gránit konyhapulttal kiegészítve. Igazán egyedi és különleges hatás érhető el, ha a konyhát és a nappalit is kőpadlóval burkoljuk, de más-más anyaggal és színnel.
Természetes kő a fürdőszobában
És végül, de nem utolsósorban, a márvány- vagy gránitpadló ideális a fürdőszobába is, hiszen hosszú távon sem tesz kárt benne a vizes, meleg, párás környezet. Léteznek kifejezetten fürdőszobába ajánlott, vízálló burkolatok is. A vízkő okozta foltok miatt szintén a világos árnyalatokat javasoljuk.
Amennyiben tippjeink elnyerték a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön Ön is a természetes kövek használata mellett! Számíthat ránk, akár padlóburkolatról, akár fürdőszoba- vagy konyhapultról van szó. 

Beltéri márvány ablakpárkány, egy stílusos lakberendezési elem

Beltéri márvány ablakpárkányokBeltéri márvány ablakpárkányokkal a részletekből is a legtöbbet tudja kihozni. Az ablakai is szem előtt vannak, ne feledkezzen meg róluk!
A márvány ablakpárkány cseppet sem túlzás, hiszen a megfelelő környezetben jól érvényesülő kiegészítő elemről van szó, ami hozzá tud tenni egy belső enteriőrnek a teljességéhez. A márvány egyedisége és kiemelkedő tulajdonságai ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy magának az ingatlannak az értékét növeljék.
beltéri márvány ablakpárkányokat eredeti, Bianco Carrara márványból készítjük, ezekből választhatnak a vásárlóink. A rendeléshez csupán a pontos méretekre van szükség és annak eldöntésére, hogy milyen legyen a párkány típusa. A beltéri ablakpárkányok márványból ideális választásnak számítanak, mert valóban ellenállóak és dekoratívak tudnak lenni egyszerre.
beltéri márvány ablakpárkány alkalmazásával az Ön ablakai is kiemelkednek az átlagos nyílászárók sorából és a legjobb formájukat tudják mutatni. Érdeklődjön kollégáinktól és kérjen bővebb felvilágosítást tevékenységünkről!

Kész sírkövekkel gyorsan újjá varázsolhatja szerettei nyughelyét!

Kész sírkövek akciós áron megvásárolhatóak! Forduljon hozzánk, és gondoskodjon elhunyt szerettei sírhelyéről!

Közeleg a halottak napja. Ez az időszak mindenhol egy kicsit az emlékezésé, a nyugalomé. A legtöbben ilyenkor ellátogatnak szeretteik sírjához, új virágokat helyeznek ki, gyertyát gyújtanak. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a sírkő megsérült, vagy egyszerűen csak már kopott, és cserére van szükség.

A temetőben található, régi műkő helyett célszerű a gránit sírköveket választani, mert így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami ráadásul egyedi is. A gránitból készült síremlékek exkluzívak, különlegesek, kérhetőek bevéséssel, faragással. Ha az időjárás engedi, az új sírkő temetői elhelyezésére még idén, halottak napja után is van lehetőség, de akkor is érdemes tájékozódni a lehetőségekről, ha csak jövő tavasszal lesz esedékes a csere.

Cégünk extra ajánlattal áll az érdeklődők rendelkezésére: a kész, kiállított gránit sírkövek, valamint gránit urna sírkövek akciós áron vásárolhatóak meg. Kérjük, tekintse meg gyömrői és pestlőrinci telephelyeink kész, kiállított gránit sírkő kínálatát, és kérje személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Gránit sírkő: készüljön a halottak napjára tartós emlékkel!

gránit sírkőA gránit sírkő tartós, időjárásálló, ugyanakkor nagyon elegáns és méltó emléket állít az elhunyt részére. Bízza ránk a készítését! 

Lassan vége a nyárnak, újra közeleg a mindenszentek és a halottak napja. Ilyenkor mindenki megemlékezik az elhunyt szeretteiről, gyertyát gyújt értük és ellátogat a temetőbe is, ahol gondoskodik a hozzátartozói sírjáról. Amennyiben ezek már nagyon rossz állapotba kerültek, érdemes megfontolni a régi műkövek gránit sírkőre való cseréjét. 

Így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami nem utolsó sorban rendkívül mutatós is, és méltó emléket állít az elhunytnak. A gránitból készült sírkövek, síremlékek, gránit urna sírkövek előnye, hogy egyediek, exkluzívak, különlegesek, hiszen minden esetben a megrendelő saját elképzelése alapján kerülnek legyártásra, akár bevéséssel, faragással. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért! Készüljön a halottak napjára már most, készíttessen egyedi sírkövet vagy síremléket gránitból

Gránit lépcsőburkolatok gyártása kültérre, beltérre is

gránit lépcsőburkolatgránit lépcsőburkolat nagyon mutatós borítást ad a lépcsőnek, de ugyanilyen jó választás az agglomerát lépcsőburkolat is. A cégünkhöz bármikor fordulhat, ha olyan csapatra van szüksége, amire rábízhatja a lépcsőburkolat gyártást. A vállalkozásunk kizárólag a gyártás oldalát képviseli a lépcsőburkolásnak, a legyártott burkolatok beépítéséhez egy másik partnert kell keresnie.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a lépcsőkre új burkolatot szeretne és rendeljen gránit lépcsőburkolatot vagy pedig agglomerát változatot! A gránit lépcsőburkolat és a többi nemes kőből készült burkolat elkészítése kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával történik. Ez nemcsak azt garantálja, hogy esztétikus legyen a lépcső, hanem azt is, hogy a burkolat tartós legyen és hosszú távon is meg tudja őrizni az eredeti állapotát.

A lépcsőburkolatot kérheti kültéri lépcsőre vagy akár beltéri lépcsőre is, a megadott adatok alapján a legjobb tudásunk szerint végezzük el a gyártást. Kérjen tőlünk árajánlatot új lépcsőburkolatra nemes kőből a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A márvány ablakpárkányok mellett a mészkő és a gránit is jó választás!

márvány ablakpárkánymárvány ablakpárkányok mellett mészkő és gránit ablakpárkányok készítését is vállaljuk, méghozzá megfizethető áron - forduljon Ön is hozzánk!

Sokan úgy gondolják, hogy az ablakpárkányok nem olyan fontos részei egy lakásnak, pedig ez tévedés, ugyanis a csapadék elvezetésében is segítenek és esztétikai funkciójuk is van. Annak, aki igazán mutatós megoldásra vágyik, érdemes nem az átlagos műanyag termékek mellett döntenie, hanem inkább a márvány, a gránit vagy a mészkő ablakpárkányok között célszerű nézelődnie.

A mészkő, a gránit és a márvány mind csodaszép anyagok, a belőlük készült termékek teljesen egyediek és nem utolsó sorban rendkívül tartósak. Ha Ön mutatós és a fizikai hatásoknak ellenálló terméket szeretne, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, és ajánlatunkat kérni gránit, mészkő vagy márvány ablakpárkányra

Ha kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Válasszon Ön is márvány, mészkő vagy gránit ablakpárkányt, döntsön a szépség és a magas minőség mellett! 

Sírkő akció - tavalyi áron kaphatók előre gyártott, kész sírkövek!

előre gyártott síkövekAz előre gyártott, kész sírkövek ideális megoldást jelentenek minden esetben, hiszen gyorsan elérhetőek, ráadásul most az áruk is akciós! 

Egy temetés mindig rendkívül nehéz, hiszen egy családtag elvesztése mérhetetlen fájdalommal jár. Azonban ilyenkor a lelki teher mellett meg kell birkózni az anyagiakkal is, ugyanis sajnos egyáltalán nem az elhanyagolható nagyságrendbe tartozik egy temetés költsége, ráadásul a sír karbantartásáról is gondoskodni kell a továbbiakban. Az előre gyártott síkövekkel azonban sokat lehet spórolni. 

A kész sírkövek megfizethető megoldást nyújtanak abban az esetben is, ha a haláleset még csak most történt, de akkor is, ha egy régebbi sírt szeretne felújítani. Így méltó emléket állíthat az elhunytnak, de súlyos kiadásoktól is megkímélheti magát, ugyanis cégünknél a sírkő akció keretein belül most 2021 tavaszi kihelyezéssel lehetőség van tavalyi áron megvásárolni ezeket a termékeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az akciós sírkövek iránt, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére! 


Lakásfelújítási támogatás: ne hagyja ki!

lakásfelújítási támogatáslakásfelújítási támogatás segítségével alacsonyabb költségkeretből is megvalósítható otthona felújítása - mutatjuk a részleteket!

lakásfelújítási támogatás lényege, hogy a lakásfelújításra költött összeg 50%-át számlák ellenében visszatéríti az állam, az összege azonban nem haladhatja meg a 3 millió forintot, tehát ennek maximális kihasználásához 6 millió forint értékű felújítást kell elvégeztetnie, amit számlákkal igazolnia is kell, és fontos, hogy a saját kézzel végzett munka ebbe nem számít bele.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a lakásfelújítási támogatás, és szeretné költséghatékonyan felújítani az otthonát, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk legyártja a külső és belső párkányokat, küszöböket, de készítünk fal-, valamint padlóburkolatokat és konyhapultokat, fürdőszobapultokat is.

Ha szeretne a lakásfelújítási támogatás kapcsán megbízni bennünket a gyártással, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és ossza meg elképzeléseit szakértőinkkel!


Kandalló burkolatok időtálló, minőségi anyagból!

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A  kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A  kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Beltéri lépcső beltéri padlóburkolat gyártás!

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Beltéri lépcsők és padló burkolásához a természetes kövek időtálló választásnak bizonyulnak! A beltéri burkolatok nagyon sokszínű választékot kínálnak mindenkinek, aki új burkolattal szeretné az ingatlanát kiegészíttetni. Természetesen burkolat és burkolat között is van különbség. Érdemes olyan beltéri padlóburkolatot, illetve beltéri lépcső alapanyagot választani, amivel hosszú évekig, sőt évtizedekig nincsen probléma.
beltéri lépcsők és burkolatok készülhetnek fából, laminált anyagokból, de mi inkább a természetes követek javasoljuk, hiszen ezek az anyagok valóban időtálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Mészkő, gránit vagy márvány beltéri lépcsőt és burkolatot rendelni nem jelent megfizethetetlen luxust, sokkal inkább okos befektetést. Az ilyen erős és értékes anyagokkal kiegészített ingatlan értéke nő, a belső terek pedig kifinomultabb külsőt kapnak.
Ha érdekli szolgáltatásunk és igényesen szeretné beltéri lépcsőit, a padló burkolatokkal együtt elkészíttetni, kérjen tőlünk árajánlatot a gyártásra!

Sírkő akció! Sírkövek, síremlékek, urnadíszek előfoglalása 2021-re, 2020-as árakon!

sírkő akcióA síremlék megvásárlásának témája minden családban elérkezik egyszer. A temetkezés, a síremlék állítás kikerülhetetlen és nem utolsó sorban komoly költségekkel járó lépés. Aki előre gondolkodik és nem odázza el az elkerülhetetlent, az spórolni is tud a költségeken, anélkül, hogy a síremlék színvonalából lejjebb kellene adnia.
sírkő akciónk pontosan erre ad lehetőséget azok számára, akiknél aktuálissá válik a sírkő rendelés vagy szeretnének jó előre gondoskodni erről a dologról. A sírkő akciónk lényege, hogy a következő évre lehet előfoglalást tenni sírkövekre, illetve síremlékekre, urnadíszekre, de az idei árakon. Akár készen kapható sírkövet választ, akár saját tervek alapján szeretne rendelni, a sírkő akciónk lehetővé teszi, hogy áremelkedés nélkül vásárolhassa meg a következő évre. A sírkő mellett urnadíszek is előfoglalhatóak, minden síremlék saját készítésű, amit valódi gránitból állítunk össze.
Használja ki az alkalmat, ismerje meg a sírkő akció részleteit a megadott elérhetőségeink egyikén!


Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

A minőség akkor is számít, ha apróbb részletekről van szó, mint amilyen egy beltéri ablakpárkány. Az ablakpárkány, különösen a beltéri változat, gyakorlatilag nem több, mint egy plusz felület, ahol könnyebb tárgyakat lehet tárolni. A beltéri ablakpárkányok ezen túl egyéb funkcióval is rendelkeznek, ugyanis védik a falat az ablak környékén a lecsapódó párától vagy a szétfröccsenő víztől, ami locsolás, takarítás során nyomot hagyhat.
A beltéri ablakpárkányok anyaga sok minden lehet. Ha tartós és még stílusos ablakpárkányt is szeretne, akkor válogasson a természetes kövekből készült kiegészítők közül! A természetes kövek közül gránitból, agglomerátból vagy akár mészkőből is készülhet egy beltéri ablakpárkány, de létezik márvány ablakpárkány is. Egy kőből készült változat szebben mutat és erősebb is, mint egy műanyag vagy alumínium anyag. Az anyaguk tömör, a színük, mintájuk változatos, stílusos kiegészítői egy szobának.
Keressen minket bizalommal, ha új beltéri ablakpárkányokra van szüksége a színvonalas típusokból!

A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A természetes kövek kitűnő alapanyagot adnak minden olyan elemhez, aminek strapabírónak kell lennie. Amit gyakran használnak vagy ki van téve az időjárás romboló hatásának, annak erős anyagból kell készülnie. Ez igaz az ablakpárkányokra is.

gránit ablakpárkányok összehasonlíthatatlanul tartósabbak a műanyagból készült változatoknál. A természetes kövek szépségét és erejét ablakpárkányok formájában is nagyszerűen lehet érvényesíteni. A gránit a világ egyik legkeményebb anyaga, ezért nem árt neki az idő múlása, a mechanikai hatások és az időjárás kihívásai sem.

gránit ablakpárkány ellenáll a lúgoknak, kopásnak és vágásoknak, hőálló, fagyálló és vízálló. Ha ez még nem lenne elég, a színét és a fényét is megtartja, mindezt minimális ápolás, illetve karbantartás mellett. Az egyedi, változatos színekben és mintákban készülő gránit ablakpárkány túlzás nélkül generációkon átívelő élettartammal bír.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedülállóan tartós gránit ablakpárkányokat!Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

ablakpárkányok gyártásaAz ablakpárkány megszokott kiegészítője az ablakoknak, többnyire ugyanolyan modellek találhatóak mindenhol. Természetesen bárki megválaszthatja a saját ablakpárkányait, nem kell a mainstreamhez igazodnia, csak meg kell rendelnie a megfelelő helyről az új ablakpárkányokat.

Az ablakpárkányok gyártása nem csupán a megszokott, fehér, műanyag változatokra vonatkozik. Aki nálunk keres ablakpárkányt, az csupa nemes alapanyagból készült elemből tud választani. Az ablakpárkányok gyártása agglomerát, mészkő, gránit, márvány anyagokból történik a cég gyártó telephelyén. Szolgáltatásunk célja, hogy vásárlóinknak egyszerre tartós és dekoratív ablakpárkányokat kínáljunk, melyekkel egyedibbé tehetik a nyílászáróikat és az otthonuknak is karaktert tudnak adni.

Az ablakpárkányok gyártása rövid határidővel történik, így Ön akár már egy hét elteltével kézhez kaphatja a méretre gyártott ablakpárkányait! Tudjon meg többet az ablakpárkányainkról és a szolgáltatásainkról megadott elérhetőségeink egyikén!Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

gránit burkolatSokan nem is gondolnák, hogy az olyan kemény alapanyagok, mint a gránit burkolatok ugyanúgy igénylik a gondoskodást, mint például a fa. A gránit nyíltpórusú, ami azt jelenti, hogyha nem kapja meg a megfelelő ápolást és felületkezelést, még a vízfoltok is meglátszanak rajta. Ez jelentős mértékben rontja a burkolat látványát, egy idő után pedig egyáltalán nem fog használni a szakszerű ápolás. Éppen ezért fontos, hogy a gránit burkolat már a beépítéstől kezdve megkapja az ideális felületkezelést, ehhez pedig szükség lesz impregnáló szerre.

A gránit burkolatokkal kapcsolatban a takarításra is nagyon fontos odafigyelni. Ezt a típusú felületet leginkább száraz ronggyal érdemes áttörölgetni, azonban, ha az ember ragaszkodik a nedves tisztításhoz, ezt csakis speciális, gránit felülethez is alkalmas szerrel szabad megtenni. Ahhoz, hogy a gránit burkolat ne veszítsen a fényéből, érdemes bizonyos időközönként kőfelülethez illő wax-szal vagy olajjal átkenni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a gránit burkolatok ápolásáról, vagy felhasználná az alapanyagot otthonában ablakpárkányhoz, konyhapulthoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért olyan népszerű a gránit fürdőszoba pult készítés?

gránit fürdőszoba pult készítésA lakásfelújítások során egyre többen döntenek a gránit fürdőszoba pult készítése mellett. Ezzel számtalan előnyre tesznek szert, és ezért sokan belátják, hogy megéri a kicsit nagyobb befektetés.

A modern épületekben előtérbe kerülnek a tágas terek, a nagy felületek, a letisztult dizájn, de fontos az elegancia és szerencsére egyre többen figyelnek oda arra is, hogy tartós, időtálló termékeket válasszanak. A gránit fürdőszoba pult készítésében mindez egyesül: ezzel egy olyan felületet kapunk, ami nem csak gyönyörű, elegáns, hanem karcálló, nagyon strapabíró és örökéletű. A gránit hihetetlenül kemény anyag, ráadásul könnyen tisztítható is. A színválaszték nagy, ezért biztosan mindenki megtalálja azt a munkalapot, ami megfelel az ízlésének és illik a többi berendezéshez is. Aki mellette dönt, biztosan nem bánja meg!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése lenne a gránit fürdőszoba pult készítésével kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Miért a márvány ablakpárkány?

márvány ablakpárkányokAblakpárkányt választani és készíttetni is ugyanolyan fontos döntés, mint például konyhapultot vagy új járólapot rendelni. Akármelyikről is van szó, ingatlanunk tulajdonságait befolyásoljuk, ezért ugyanolyan komolyan kell venni őket.

Egy márvány ablakpárkány például biztosan nem fog rosszul festeni az ablakokon, nem beszélve arról, hogy mennyire színvonalas és értékes kiegészítőről van szó. A márvány ablakpárkány alapanyaga igazi nemes kőzet, ami kiváló tulajdonságokkal járul hozzá az ingatlan értékéhez is. A márványt dekoratív, csodás mintákban és árnyalatokban teremtette meg a természet. Nemcsak gyönyörű és egyedi egy ilyen kőzetből készült ablakpárkány, de az idő próbáját is kiállja. Ez azt jelenti, hogy rendkívül kopásálló, kemény és több évtizeden át megőrzi eredeti állapotát. A márványt azonban nem árt bevonattal ellátni, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek.

Ha felkeltettük érdeklődését a márvány ablakpárkányok iránt, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!


Méltó emléket szeretne állítani hozzátartozójának? Egyedi síremléket is készítünk!

egyedi síremlék készítésSok hozzátartozó nem bízza a véletlenre elhunyt rokonának síremlékét. Nagy gondot fordítanak az elkészíttetésükre és fontos számukra, hogy az eltávozott családtag olyan síremléket kapjon, ami méltó hozzá, és valamennyire visszatükrözi személyiségét. Ha Ön is hasonló állásponton van, keressen bennünket bizalommal, mert mi egyedi síremlék készítését is vállaljuk!

Az egyedi síremlék készítés terén nem ismerünk határokat, bármit megvalósítunk, amiről úgy gondolja, hogy szorosan kapcsolódik az elhunyt rokon személyiségéhez. Precíz és pontos munkát végzünk rövid idő alatt, garantáljuk, hogy a végeredmény valóban méltó emléket tud állítani az eltávozott családtagnak. Ha a sír már régóta megvan, és szeretné lecserélni a sírkövet, mert nem találja megfelelőnek, vagy túl régi, ebben az esetben is kérheti az egyedi síremlék készítését, így nem kell a továbbiakban olyan sírkővel kompromisszumot kötnie, ami nem méltó a rokon emlékének megőrzéséhez.

Ha felkeltettük érdeklődését az egyedi síremlék készítésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénye ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!


Természetes alapanyagú ablakpárkányok ápolása

ablakpárkányA természetes anyagok felhasználása az építészetben régi keletű dolog. Ma is készülnek egyedi, tartós, kiváló minőségű anyagokból olyan kiegészítők, mint például az ablakpárkány. Agglomerát, mészkő, márvány vagy gránit is lehet egy kültéri vagy beltéri párkány alapanyaga. Annak érdekében, hogy az elkészült ablakpárkány a legjobb formáját mutassa, és ellenálljon az idő múlásának is, ápolni kell.

Milyen ápolást igényel egy természetes anyagból készült ablakpárkány? Mindenekelőtt fontos az ápolóanyag körültekintő kiválasztása. Oldószeres bevonattal megóvhatjuk a felületet a különféle foltoktól, szennyeződésektől. Az oldószert puha ronggyal vigyük fel, ha kell, több rétegben is. Nem árt nedvesség elleni védelemről is gondoskodni, amit vízlepergető ápolószerrel eredményesen lehet alkalmazni a természetes köveken.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha természetes kőből készült ablakpárkányt szeretne készíttetni, és kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén!


Miért érdemes a gránit ablakpárkányokat választani?

gránit ablakpárkányOtthonunk kialakításánál általában igyekszünk arra törekedni, hogy minden tartós, strapabíró legyen, hogy sokáig ne kelljen vele foglalkozni, persze ésszerű határokon belül. Az ablakpárkány ugyan egy kicsi, de olyan kiegészítője egy ingatlannak, amire érdemes egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni. Ki van ugyanis téve az időjárás szeszélyeinek, ezért célszerű ennek ellenálló anyagot választani. A gránit ablakpárkányok garantáltan nem okoznak csalódást!

Fantázia Gránit Kft. | 2230 Gyömrő, Üllői út 21. | 06-30-446-6005
www.mikeslabrador.hu
Nagy szín- és formaválasztékkal készítünk:
ablakpárkányokat, lépcső-, fal- és padlóburkolatokat, fürdőszobai burkolatokat és pultokat, konyhai pultokat, dohányzóasztalokat, kerti- és beltéri csobogókat, egyéb kőtermékeket.