Pinterest
Facebook
Youtube
Blogger
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A természetes kövek kitűnő alapanyagot adnak minden olyan elemhez, aminek strapabírónak kell lennie. Amit gyakran használnak vagy ki van téve az időjárás romboló hatásának, annak erős anyagból kell készülnie. Ez igaz az ablakpárkányokra is.

gránit ablakpárkányok összehasonlíthatatlanul tartósabbak a műanyagból készült változatoknál. A természetes kövek szépségét és erejét ablakpárkányok formájában is nagyszerűen lehet érvényesíteni. A gránit a világ egyik legkeményebb anyaga, ezért nem árt neki az idő múlása, a mechanikai hatások és az időjárás kihívásai sem.

gránit ablakpárkány ellenáll a lúgoknak, kopásnak és vágásoknak, hőálló, fagyálló és vízálló. Ha ez még nem lenne elég, a színét és a fényét is megtartja, mindezt minimális ápolás, illetve karbantartás mellett. Az egyedi, változatos színekben és mintákban készülő gránit ablakpárkány túlzás nélkül generációkon átívelő élettartammal bír.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedülállóan tartós gránit ablakpárkányokat!Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

ablakpárkányok gyártásaAz ablakpárkány megszokott kiegészítője az ablakoknak, többnyire ugyanolyan modellek találhatóak mindenhol. Természetesen bárki megválaszthatja a saját ablakpárkányait, nem kell a mainstreamhez igazodnia, csak meg kell rendelnie a megfelelő helyről az új ablakpárkányokat.

Az ablakpárkányok gyártása nem csupán a megszokott, fehér, műanyag változatokra vonatkozik. Aki nálunk keres ablakpárkányt, az csupa nemes alapanyagból készült elemből tud választani. Az ablakpárkányok gyártása agglomerát, mészkő, gránit, márvány anyagokból történik a cég gyártó telephelyén. Szolgáltatásunk célja, hogy vásárlóinknak egyszerre tartós és dekoratív ablakpárkányokat kínáljunk, melyekkel egyedibbé tehetik a nyílászáróikat és az otthonuknak is karaktert tudnak adni.

Az ablakpárkányok gyártása rövid határidővel történik, így Ön akár már egy hét elteltével kézhez kaphatja a méretre gyártott ablakpárkányait! Tudjon meg többet az ablakpárkányainkról és a szolgáltatásainkról megadott elérhetőségeink egyikén!Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

gránit burkolatSokan nem is gondolnák, hogy az olyan kemény alapanyagok, mint a gránit burkolatok ugyanúgy igénylik a gondoskodást, mint például a fa. A gránit nyíltpórusú, ami azt jelenti, hogyha nem kapja meg a megfelelő ápolást és felületkezelést, még a vízfoltok is meglátszanak rajta. Ez jelentős mértékben rontja a burkolat látványát, egy idő után pedig egyáltalán nem fog használni a szakszerű ápolás. Éppen ezért fontos, hogy a gránit burkolat már a beépítéstől kezdve megkapja az ideális felületkezelést, ehhez pedig szükség lesz impregnáló szerre.

A gránit burkolatokkal kapcsolatban a takarításra is nagyon fontos odafigyelni. Ezt a típusú felületet leginkább száraz ronggyal érdemes áttörölgetni, azonban, ha az ember ragaszkodik a nedves tisztításhoz, ezt csakis speciális, gránit felülethez is alkalmas szerrel szabad megtenni. Ahhoz, hogy a gránit burkolat ne veszítsen a fényéből, érdemes bizonyos időközönként kőfelülethez illő wax-szal vagy olajjal átkenni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a gránit burkolatok ápolásáról, vagy felhasználná az alapanyagot otthonában ablakpárkányhoz, konyhapulthoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért olyan népszerű a gránit fürdőszoba pult készítés?

gránit fürdőszoba pult készítésA lakásfelújítások során egyre többen döntenek a gránit fürdőszoba pult készítése mellett. Ezzel számtalan előnyre tesznek szert, és ezért sokan belátják, hogy megéri a kicsit nagyobb befektetés.

A modern épületekben előtérbe kerülnek a tágas terek, a nagy felületek, a letisztult dizájn, de fontos az elegancia és szerencsére egyre többen figyelnek oda arra is, hogy tartós, időtálló termékeket válasszanak. A gránit fürdőszoba pult készítésében mindez egyesül: ezzel egy olyan felületet kapunk, ami nem csak gyönyörű, elegáns, hanem karcálló, nagyon strapabíró és örökéletű. A gránit hihetetlenül kemény anyag, ráadásul könnyen tisztítható is. A színválaszték nagy, ezért biztosan mindenki megtalálja azt a munkalapot, ami megfelel az ízlésének és illik a többi berendezéshez is. Aki mellette dönt, biztosan nem bánja meg!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése lenne a gránit fürdőszoba pult készítésével kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Miért a márvány ablakpárkány?

márvány ablakpárkányokAblakpárkányt választani és készíttetni is ugyanolyan fontos döntés, mint például konyhapultot vagy új járólapot rendelni. Akármelyikről is van szó, ingatlanunk tulajdonságait befolyásoljuk, ezért ugyanolyan komolyan kell venni őket.

Egy márvány ablakpárkány például biztosan nem fog rosszul festeni az ablakokon, nem beszélve arról, hogy mennyire színvonalas és értékes kiegészítőről van szó. A márvány ablakpárkány alapanyaga igazi nemes kőzet, ami kiváló tulajdonságokkal járul hozzá az ingatlan értékéhez is. A márványt dekoratív, csodás mintákban és árnyalatokban teremtette meg a természet. Nemcsak gyönyörű és egyedi egy ilyen kőzetből készült ablakpárkány, de az idő próbáját is kiállja. Ez azt jelenti, hogy rendkívül kopásálló, kemény és több évtizeden át megőrzi eredeti állapotát. A márványt azonban nem árt bevonattal ellátni, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek.

Ha felkeltettük érdeklődését a márvány ablakpárkányok iránt, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!


Méltó emléket szeretne állítani hozzátartozójának? Egyedi síremléket is készítünk!

egyedi síremlék készítésSok hozzátartozó nem bízza a véletlenre elhunyt rokonának síremlékét. Nagy gondot fordítanak az elkészíttetésükre és fontos számukra, hogy az eltávozott családtag olyan síremléket kapjon, ami méltó hozzá, és valamennyire visszatükrözi személyiségét. Ha Ön is hasonló állásponton van, keressen bennünket bizalommal, mert mi egyedi síremlék készítését is vállaljuk!

Az egyedi síremlék készítés terén nem ismerünk határokat, bármit megvalósítunk, amiről úgy gondolja, hogy szorosan kapcsolódik az elhunyt rokon személyiségéhez. Precíz és pontos munkát végzünk rövid idő alatt, garantáljuk, hogy a végeredmény valóban méltó emléket tud állítani az eltávozott családtagnak. Ha a sír már régóta megvan, és szeretné lecserélni a sírkövet, mert nem találja megfelelőnek, vagy túl régi, ebben az esetben is kérheti az egyedi síremlék készítését, így nem kell a továbbiakban olyan sírkővel kompromisszumot kötnie, ami nem méltó a rokon emlékének megőrzéséhez.

Ha felkeltettük érdeklődését az egyedi síremlék készítésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénye ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!


Természetes alapanyagú ablakpárkányok ápolása

ablakpárkányA természetes anyagok felhasználása az építészetben régi keletű dolog. Ma is készülnek egyedi, tartós, kiváló minőségű anyagokból olyan kiegészítők, mint például az ablakpárkány. Agglomerát, mészkő, márvány vagy gránit is lehet egy kültéri vagy beltéri párkány alapanyaga. Annak érdekében, hogy az elkészült ablakpárkány a legjobb formáját mutassa, és ellenálljon az idő múlásának is, ápolni kell.

Milyen ápolást igényel egy természetes anyagból készült ablakpárkány? Mindenekelőtt fontos az ápolóanyag körültekintő kiválasztása. Oldószeres bevonattal megóvhatjuk a felületet a különféle foltoktól, szennyeződésektől. Az oldószert puha ronggyal vigyük fel, ha kell, több rétegben is. Nem árt nedvesség elleni védelemről is gondoskodni, amit vízlepergető ápolószerrel eredményesen lehet alkalmazni a természetes köveken.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha természetes kőből készült ablakpárkányt szeretne készíttetni, és kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén!


Miért érdemes a gránit ablakpárkányokat választani?

gránit ablakpárkányOtthonunk kialakításánál általában igyekszünk arra törekedni, hogy minden tartós, strapabíró legyen, hogy sokáig ne kelljen vele foglalkozni, persze ésszerű határokon belül. Az ablakpárkány ugyan egy kicsi, de olyan kiegészítője egy ingatlannak, amire érdemes egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni. Ki van ugyanis téve az időjárás szeszélyeinek, ezért célszerű ennek ellenálló anyagot választani. A gránit ablakpárkányok garantáltan nem okoznak csalódást!

A gránit ablakpárkányban nem tesz kárt sem fagy, sem tűző napsütés, sem jégeső. A gránit nagyon erős anyag, ami tökéletesen megállja a helyét kültéren is. Nem hagy nyomot rajta még az erős jégeső sem, ezért biztos lehet benne, hogy a gránit ablakpárkány hosszú évekig fogja szolgálni otthonát. További előnye, hogy igazán látványos és nagyon elegáns kiegészítője az épületnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is a gránit ablakpárkányokat! Ha szeretne érdeklődni termékeinkről, elérhetőségeinken szívesen válaszolunk a kérdéseire!


A kerítés fedkő biztosítja a kerítés védelmét

kerítés fedkőA kőből, műkőből készült kerítések egyik nélkülözhetetlen kiegészítő eleme a kerítés fedkő. Olyan elemről van szó, ami nélkül maga a kerítés csupán befejezetlen dolog marad. Senki sem szeretné, hogy a frissen elkészült kerítése, amire nagyobb összeget áldozott, rövid időn belül tönkre menjen, márpedig ez kerítés fedkő elhelyezése nélkül nagyon könnyen és gyorsan bekövetkezhet. A kerítés fedkő ugyanis nem azért van, hogy díszítse az oszlopokat. Első látásra lehet, hogy ez a megtévesztő kép alakul ki a laikusban, de ennél többről van szó.

A kerítés fedkő ugyanis védelmet biztosít a csapadék, illetve annak romboló hatása ellen. Ha a fedkő nincs a helyén, akkor a kerítés oszlopokba szépen lassan beszivárog a víz és az anyag belsejét tönkreteszi. Az eredmény, hogy a kerítés idő előtt tönkremegy. Valószínűleg Ön sem szeretne a szükségesnél több pénzt áldozni a kerítésre, különösen nem egy felújításra vagy javításra.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen kerítés fedköveket!Miért készíttessen kőből ablakpárkányt vagy könyöklőt?

ablakpárkányok és könyöklőkManapság számtalan alapanyagból készülhetnek ablakpárkányok és könyöklők. Hiába áll rendelkezésre e téren gazdag anyagválaszték, az emberek azokat részesítik előnyben, amelyek időtálló megoldást kínálnak számukra. Ebből kifolyólag teljesen érhető, hogy az ablakpárkányok, könyöklők kapcsán a különböző kő alapanyagok az egyik legnépszerűbb megoldásnak számítanak.

Legyen szó márványról, mészkőről vagy gránitról, az anyagokat az ablakpárkányok, könyöklők kapcsán nemcsak időtállóságuk miatt érdemes választani, hanem masszív szerkezetükért is. Az ezekből az alapanyagokból készült elemek ellenállnak a különböző szélsőséges időjárási körülményeknek, sem az erős fagy, sem pedig az UV sugárzás nem tehet kárt bennük. A kőből készült ablakpárkányok és könyöklők mindezen túl ízlésesek, különleges hangulatot csempésznek környezetükbe.

Ha Önt meggyőzték az érvek, és szeretne egy ellenálló könyöklő vagy ablakpárkány tulajdonosa lenni, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg elképzeléseit szakembereinkkel!Padlóburkolat természetes és időtálló anyagokból

padlóburkolatok A beltéri padlóburkolatok ma már nagyon sokféle alapanyagból készülhetnek; a régi, jól ismert fajtáktól a modern típusokig sokfélével burkolhatjuk a padlót. Fa, fautánzat, linóleum, vagy természetes kő? A természetes kövek igazi klasszikusnak számítanak a járólapok világában, népszerűségük nem hiába töretlen!

A gránit vagy márvány padlóburkolatok már csak küllemüknél fogva is abszolút kivételesek. Természetes anyagról lévén szó mindegyikük egyedi, karakteres darab, aminek megvannak a maga saját jegyei. A gránitból, márványból készült padlóburkolatnak nem a szépség az egyetlen erénye, hiszen ezek a természetes kövek híresek keménységükről, ellenállóságukról is! Ha ilyen padlóburkolatot választunk, nem kell félve betolni a székeket, nem kell lábujjhegyen járni, vagy aggódva lesni a sérüléseket.

A gránit padlóburkolat ellenálló a karcolásokkal, a vegyszerekkel, az idő múlásával szemben, egyszerűen kezelhető, ha pedig úgy adódik, csiszolással és polírozással fel is újítható!

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?Manapság – érthető okokból – a konyhabútorokkal kapcsolatban a vásárlók részéről a legfőbb elvárás, hogy minőségi és strapabíró alapanyagból készüljenek. E téren kiemelt figyelmet kapnak a konyhapultok, hiszen ezen elemek vannak a leginkább kitéve az állandó igénybevételnek, ezért a szakemberek általában a gránit konyhapultot ajánlják a vásárlóknak.

A gránit konyhapultok rendkívül ellenállóak bármilyen fizikai hatással szemben, ennek köszönhetően mindenképp hosszútávú befektetésként lehet tekinteni rájuk, ráadásul könnyen tisztán tarthatóak, semmilyen speciális vegyszert nem igényel a karbantartásuk. A gránit konyhapultok nemcsak a masszív szerkezetük miatt bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem küllemük miatt is, hiszen a klasszikus stílusú bútoroktól kezdve a modern berendezésekig bármilyen kinézetű konyhabútorhoz illenek, látványukkal csakis emelnek a berendezés esztétikumán.

Kerüljön Ön is előnyös helyzetbe, emelje konyhájának fényét gránit konyhapulttal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!


Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!

Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!Egy ingatlan értékét sok minden meghatározza, a kisebb részletek is sokat számítanak arra vonatkozóan, hogy egy lakás, vagy ház értékét mekkorára becsülik. Az esztétikum ugyanolyan súllyal esik a latba, mint az energiatakarékos működés, vagy az ingatlan állapota. Ennek fényében az sem mindegy, hogy milyen ablakpárkányok tartoznak egy lakáshoz, vagy házhoz.

A kültéri ablakpárkányok a külső megjelenést is befolyásolják, minél szebb és minél jobban illeszkedik a többi részlethez a homlokzaton, annál inkább hozzájárul a magasabb értékhez. Ezért még egy új ablakpárkány is okos befektetés lehet, bármilyen jelentéktelennek is tűnik.

Keressen meg minket bizalommal és rendeljen tőlünk vadonatúj kültéri, vagy éppen beltéri ablakpárkányokat! Webáruházunkban megtekintheti már elkészült termékeinket, és eldöntheti, hogy gránit, márvány, agglomerát, vagy mészkő ablakpárkányt szeretne vásárolni!

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken megtalál minket, és felteheti kérdéseit! Fektessen be minőségi kő ablakpárkányba, és növelje ingatlana értékét eredményesen!


A kerítés fedkő egyszerre díszít és véd!

Egy kőkerítés addig nem számít befejezett munkának, amíg az utolsó simításokat is el nem végzik rajta. Ebbe az utolsó simításba beletartozik például a kerítés fedkő felhelyezése is. Sokan talán úgy hiszik, hogy ezek a kerítés elemek nem szolgálnak semmilyen komolyabb célt annál, mint hogy díszítsék a kerítést. Nem is tévedhetnének nagyobbat.

A kerítés fedköveknek ennél komolyabb célja is van: óvja  a kerítés egészének az állapotát, megakadályozza, hogy idő előtt tönkretegye azt az időjárás. A kő egyik nagy ellensége a nedvesség. Ha az eső, az olvadó hó bejut a kövek közé, és leszivárog egészen a kerítés alapjáig, akkor ott komoly károkat képes okozni. Ez különösen télen veszélyes, amikor a megfagyott víz szétfeszíti a kerítés anyagát. A kerítés fedköveket ezért úgy tervezik, hogy a formájuk képes legyen elvezetni az esővizet, így az nem gyűlik meg a kerítés tetején.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe kiváló szolgáltatásainkat kerítés fedkő készítéssel kapcsolatban is! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről!


Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!

Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!Egyedi megoldásokkal gazdagítaná otthonát? Többre vágyik annál, mint amit az előre beépített egyforma fürdőszoba pultot kínálnak? Különleges, igényes, személyre szabott, nívós fürdőszobát szeretne? Valósítsa meg az álmát lépésről-lépésre! Kezdje a stílusos fürdőszoba pultnál! Segítünk, hogy a legjobbat hozza ki a helyiség lehetőségeiből!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gránit fürdőszoba pult gyártásával kapcsolatosan!

A gránit alkalmas alapanyag fürdőszoba pultnak, hiszen teljesen természetes alapanyag, ami mesterséges hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Emellett rendkívül tartós is, hosszú évekig sértetlenül állja a rendszeres használatból fakadó mechanikai  kihívásokat. A gránit

eltérő ásványi anyag tartalma pedig sokféle színű és mintájú felületet eredményez, ennek köszönhetően a gránit fürdőszoba pult gyártás teljes mértékben az igények szerint történhet.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot egyedi gránit fürdőszoba pult gyártásra!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!Amikor egy család emléket szeretne állíttatni elhunyt szerettük számára, és ehhez sírkövet készíttetnének, természetes, hogy a kedvező ajánlatot részesítik előnyben a hozzátartozók, azonban a növekvő árak mellett mostanság igazi kihívás ilyen ajánlatot találni. Ha Ön még nem találta meg az ideális lehetőséget a sírkő vásárláshoz, ne maradjon le ezzel kapcsolatos akciónkról!

Mivel számunkra fontosak az ügyfelek és az, hogy bárkinek lehetősége legyen szép emléket állíttatni elhunyt hozzátartozója számára, nálunk most érdemes sírkövet előfoglalnia 2019-re, ugyanis a 2018-as árakon érheti el szolgáltatásunkat! Ezzel az ajánlattal könnyedén tervezhet a jövő évre, ennek köszönhetően elkerülhetik a váratlan költségek okozta kellemetlenségek. A sírkövek elkészítéséhez tapasztalt szakembereink a legkiválóbb alapanyagot használják fel, amelyek így képesek hosszú időn át méltó emléket biztosítani hozzátartozójának.

Éljen az ajánlattal, a sírkő előfoglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!