Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.


Ablakpárkányok, épületmunkák, konyhapultok  tavaszi akciója
Tavaszi akciónkról nem érdemes lemaradni, ránk számíthat! 

Itt a tavasz, napról napra egyre kedvezőbb az időjárás, így végre megkezdődhetnek sokaknál a régóta tervezett kültéri épületmunkák. Ilyenkor kerül sor a kültéri burkolatok, ablakpárkányok, kerítés fedlapok felhelyezésére. Ügyfeleink számára lényeges szempont, hogy a különböző épületmunkálatoknál csökkentsék kiadásaikat, így jóval könnyebb tervezni és megőrizni a pénzügyi stabilitást. Tavaszi akciónkat éppen ezért biztosítjuk! Amennyiben Önnek is fontosak a magas minőség mellett az anyagi tények is, ne maradjon le aktuális akcióinkról! Cégünket valóban megéri felkeresni, hiszen óriási anyagkészlettel rendelkezünk gránit, mészkő ill. mészkő agglomerát, márvány kövekből. Azon új ügyfeleinket is várjuk, akik még nem jutottak döntésre milyen anyagból is készüljön ablakpárkányuk, kerítésfedlapjuk. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal és tudással rendelkeznek ezen anyagok tulajdonságaira vonatkozóan is, így a megrendelő számára és a beépíteni kívánt területre vonatkozó legoptimálisabb anyagot fogják ajánlani.
Amennyiben tervezi ablakpárkányait, kerítéseit mészkővel, mészkő agglomeráttal, márvánnyal vagy gránittal burkolni, éljen a lehetőséggel és vegye igénybe tavaszi akciónkat.


Sírkövek tavaszi akciója
A kő egy olyan természetes anyag, amely felhasználási skálájának csak az Ön képzelete szab határt! 

A haláleset a család és a hozzátartozók számára nagy traumát jelent. Temetkezési szokásainknak és hagyományainknak megfelelően általában síremléket, urna emléket állíttatunk elhunyt szeretteink emlékére. Tudjuk, hogy a temetkezéssel járó egyéb költségek mennyire megterhelőek az érintett családok/ hozzátartozók számára. A sírkő is egy jelentős tétel. Sírköveink évtizedes tapasztalattal rendelkező kőfaragó mester irányításával és fejlett géppark bevonásával készülnek, ezzel is garantálva a precizitást és a magas minőséget.

Bizonyos esetekben régi, meglévő műkő sírköveket is cserélni kell, ugyanis állapotuk az időjárás hatására az évek során erősen leromlik. Tavaszi akciónk kirakati sírköveinkre is vonatkozik, igyekszünk ezáltal is csökkenteni a temetkezéssel járó kiadásokat. Széles anyagválasztékkal várjuk kedves megrendelőinket nem csak kirakati sírköveinkre vonatkozóan, hanem egyedi  elképzelések esetén is. Garantáljuk, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lesz.

Amennyiben régóta szeretne gránit sírkövet állíttatni, éljen a lehetőséggel!

Bővebb információkért keresse cégünket bizalommal megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

Sírkő akció - tavalyi áron kaphatók előre gyártott, kész sírkövek!

előre gyártott síkövekAz előre gyártott, kész sírkövek ideális megoldást jelentenek minden esetben, hiszen gyorsan elérhetőek, ráadásul most az áruk is akciós! 

Egy temetés mindig rendkívül nehéz, hiszen egy családtag elvesztése mérhetetlen fájdalommal jár. Azonban ilyenkor a lelki teher mellett meg kell birkózni az anyagiakkal is, ugyanis sajnos egyáltalán nem az elhanyagolható nagyságrendbe tartozik egy temetés költsége, ráadásul a sír karbantartásáról is gondoskodni kell a továbbiakban. Az előre gyártott síkövekkel azonban sokat lehet spórolni. 

A kész sírkövek megfizethető megoldást nyújtanak abban az esetben is, ha a haláleset még csak most történt, de akkor is, ha egy régebbi sírt szeretne felújítani. Így méltó emléket állíthat az elhunytnak, de súlyos kiadásoktól is megkímélheti magát, ugyanis cégünknél a sírkő akció keretein belül most 2021 tavaszi kihelyezéssel lehetőség van tavalyi áron megvásárolni ezeket a termékeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az akciós sírkövek iránt, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére! 


Lakásfelújítási támogatás: ne hagyja ki!

lakásfelújítási támogatáslakásfelújítási támogatás segítségével alacsonyabb költségkeretből is megvalósítható otthona felújítása - mutatjuk a részleteket!

lakásfelújítási támogatás lényege, hogy a lakásfelújításra költött összeg 50%-át számlák ellenében visszatéríti az állam, az összege azonban nem haladhatja meg a 3 millió forintot, tehát ennek maximális kihasználásához 6 millió forint értékű felújítást kell elvégeztetnie, amit számlákkal igazolnia is kell, és fontos, hogy a saját kézzel végzett munka ebbe nem számít bele.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a lakásfelújítási támogatás, és szeretné költséghatékonyan felújítani az otthonát, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk legyártja a külső és belső párkányokat, küszöböket, de készítünk fal-, valamint padlóburkolatokat és konyhapultokat, fürdőszobapultokat is.

Ha szeretne a lakásfelújítási támogatás kapcsán megbízni bennünket a gyártással, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és ossza meg elképzeléseit szakértőinkkel!


Sírkő akció! Sírkövek, síremlékek, urnadíszek előfoglalása 2021-re, 2020-as árakon!

sírkő akcióA síremlék megvásárlásának témája minden családban elérkezik egyszer. A temetkezés, a síremlék állítás kikerülhetetlen és nem utolsó sorban komoly költségekkel járó lépés. Aki előre gondolkodik és nem odázza el az elkerülhetetlent, az spórolni is tud a költségeken, anélkül, hogy a síremlék színvonalából lejjebb kellene adnia.
sírkő akciónk pontosan erre ad lehetőséget azok számára, akiknél aktuálissá válik a sírkő rendelés vagy szeretnének jó előre gondoskodni erről a dologról. A sírkő akciónk lényege, hogy a következő évre lehet előfoglalást tenni sírkövekre, illetve síremlékekre, urnadíszekre, de az idei árakon. Akár készen kapható sírkövet választ, akár saját tervek alapján szeretne rendelni, a sírkő akciónk lehetővé teszi, hogy áremelkedés nélkül vásárolhassa meg a következő évre. A sírkő mellett urnadíszek is előfoglalhatóak, minden síremlék saját készítésű, amit valódi gránitból állítunk össze.
Használja ki az alkalmat, ismerje meg a sírkő akció részleteit a megadott elérhetőségeink egyikén!


Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

A minőség akkor is számít, ha apróbb részletekről van szó, mint amilyen egy beltéri ablakpárkány. Az ablakpárkány, különösen a beltéri változat, gyakorlatilag nem több, mint egy plusz felület, ahol könnyebb tárgyakat lehet tárolni. A beltéri ablakpárkányok ezen túl egyéb funkcióval is rendelkeznek, ugyanis védik a falat az ablak környékén a lecsapódó párától vagy a szétfröccsenő víztől, ami locsolás, takarítás során nyomot hagyhat.
A beltéri ablakpárkányok anyaga sok minden lehet. Ha tartós és még stílusos ablakpárkányt is szeretne, akkor válogasson a természetes kövekből készült kiegészítők közül! A természetes kövek közül gránitból, agglomerátból vagy akár mészkőből is készülhet egy beltéri ablakpárkány, de létezik márvány ablakpárkány is. Egy kőből készült változat szebben mutat és erősebb is, mint egy műanyag vagy alumínium anyag. Az anyaguk tömör, a színük, mintájuk változatos, stílusos kiegészítői egy szobának.
Keressen minket bizalommal, ha új beltéri ablakpárkányokra van szüksége a színvonalas típusokból!

A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A természetes kövek kitűnő alapanyagot adnak minden olyan elemhez, aminek strapabírónak kell lennie. Amit gyakran használnak vagy ki van téve az időjárás romboló hatásának, annak erős anyagból kell készülnie. Ez igaz az ablakpárkányokra is.

gránit ablakpárkányok összehasonlíthatatlanul tartósabbak a műanyagból készült változatoknál. A természetes kövek szépségét és erejét ablakpárkányok formájában is nagyszerűen lehet érvényesíteni. A gránit a világ egyik legkeményebb anyaga, ezért nem árt neki az idő múlása, a mechanikai hatások és az időjárás kihívásai sem.

gránit ablakpárkány ellenáll a lúgoknak, kopásnak és vágásoknak, hőálló, fagyálló és vízálló. Ha ez még nem lenne elég, a színét és a fényét is megtartja, mindezt minimális ápolás, illetve karbantartás mellett. Az egyedi, változatos színekben és mintákban készülő gránit ablakpárkány túlzás nélkül generációkon átívelő élettartammal bír.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedülállóan tartós gránit ablakpárkányokat!Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

ablakpárkányok gyártásaAz ablakpárkány megszokott kiegészítője az ablakoknak, többnyire ugyanolyan modellek találhatóak mindenhol. Természetesen bárki megválaszthatja a saját ablakpárkányait, nem kell a mainstreamhez igazodnia, csak meg kell rendelnie a megfelelő helyről az új ablakpárkányokat.

Az ablakpárkányok gyártása nem csupán a megszokott, fehér, műanyag változatokra vonatkozik. Aki nálunk keres ablakpárkányt, az csupa nemes alapanyagból készült elemből tud választani. Az ablakpárkányok gyártása agglomerát, mészkő, gránit, márvány anyagokból történik a cég gyártó telephelyén. Szolgáltatásunk célja, hogy vásárlóinknak egyszerre tartós és dekoratív ablakpárkányokat kínáljunk, melyekkel egyedibbé tehetik a nyílászáróikat és az otthonuknak is karaktert tudnak adni.

Az ablakpárkányok gyártása rövid határidővel történik, így Ön akár már egy hét elteltével kézhez kaphatja a méretre gyártott ablakpárkányait! Tudjon meg többet az ablakpárkányainkról és a szolgáltatásainkról megadott elérhetőségeink egyikén!Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

gránit burkolatSokan nem is gondolnák, hogy az olyan kemény alapanyagok, mint a gránit burkolatok ugyanúgy igénylik a gondoskodást, mint például a fa. A gránit nyíltpórusú, ami azt jelenti, hogyha nem kapja meg a megfelelő ápolást és felületkezelést, még a vízfoltok is meglátszanak rajta. Ez jelentős mértékben rontja a burkolat látványát, egy idő után pedig egyáltalán nem fog használni a szakszerű ápolás. Éppen ezért fontos, hogy a gránit burkolat már a beépítéstől kezdve megkapja az ideális felületkezelést, ehhez pedig szükség lesz impregnáló szerre.

A gránit burkolatokkal kapcsolatban a takarításra is nagyon fontos odafigyelni. Ezt a típusú felületet leginkább száraz ronggyal érdemes áttörölgetni, azonban, ha az ember ragaszkodik a nedves tisztításhoz, ezt csakis speciális, gránit felülethez is alkalmas szerrel szabad megtenni. Ahhoz, hogy a gránit burkolat ne veszítsen a fényéből, érdemes bizonyos időközönként kőfelülethez illő wax-szal vagy olajjal átkenni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a gránit burkolatok ápolásáról, vagy felhasználná az alapanyagot otthonában ablakpárkányhoz, konyhapulthoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!