Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Egyedi síremlék gránitból, avagy milyen legyen a végső nyughely?

Szeretteink, akik különleges helyet foglaltak el a szívünkben, megérdemlik, hogy különleges helyen nyugodjanak. Ha Ön is egyedi síremléket szeretne, mi elkészítjük!
Előbb vagy utóbb sajnos mindannyiunk életében elérkezik a pillanat, amikor elveszítünk valakit, és ilyenkor az egyik legfontosabb feladatunk, hogy végső nyughelyet válasszunk elhunyt szerettünk számára. Bár ilyenkor nem könnyű összeszedni a gondolatainkat, mégis körültekintőnek kell lennünk, hiszen hosszú távra tervezünk.
Jellemzően a gyakorlati szempontokat vesszük sorra először, ezzel kapcsolatban az alapanyag, ami igazán meghatározó, hiszen ettől függ, mennyire lesz tartós a síremlék. A legjobb választás határozottan a gránit, ami remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak, sokáig megőrzi eredeti fényét és ezzel együtt tekintélyét.
Szintén át kell gondolnunk, hogy nyitott vagy zárt sírkövet szeretnénk, amivel kapcsolatban egy kicsit a jövőbe kell tekintenünk, mivel ez elsősorban attól függ, milyen gyakran tudunk majd ellátogatni a temetőbe. A nyitott gyönyörűen mutat virágokkal beültetve, ám azokat gondozni kell, máskülönben kifejezetten lehangoló látványt fog nyújtani a nyughely.
Ha a gyakorlati kérdéseket tisztáztuk, érdemes időt szánnunk a formavilág megtervezésére és gondolnunk kell a kiegészítőkre is. A gránit aprólékosan megmunkálható anyag, ami lehetőséget ad exkluzív sírkövek, urnadíszek készítésére, így gondoskodhatunk arról, hogy szerettünk olyan helyen nyugodjon, amilyet megérdemel.
Választhatunk díszes, faragott síremléket, ha van valamilyen motívum, ami az elhunytat idézi számunkra, ezt is érdemes megjeleníteni, ezzel lesz igazán egyedi és személyes. Dönthetünk letisztultabb megjelenés mellett is, ez a modern sírkövek és urnadíszek sajátja, ami a maga nemes egyszerűségében szintén gyönyörű.
A síremlékek számtalan kiegészítő elemmel készülhetnek, ez lehet többek között lépcső, borított járda, hagyományos és süllyesztett váza, valamint mécsestartó is. Lehet rendhagyó formájú az emlékrész és a fedlapot is különlegessé lehet varázsolni például ültetőrésszel, így a nyitott és zárt sírkő tökéletes átmenetét kapjuk.
Ha elérkezett az idő, és különleges síremlékkel szeretne emléket állítani szerettének, forduljon hozzánk bizalommal!

Címkék