Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Kész gránit sírkövek és síremlékek kedvező áron

Kész sírkövek vásárolhatóak gránitból, különleges kivitelben, de kedvező áron. A méltó búcsúztatásnak nem kell megfizethetetlennek lennie!

Amikor valakitől örökre el kell búcsúzni, az mindig egy nagyon nehéz és lelkileg megterhelő időszak a családtagoknak, közeli barátoknak. Sajnos ezzel együtt is gondoskodni kell a temetéshez kapcsolódó gyakorlati teendőkről és számolni kell mindezek anyagi vonzatával is. Sokan azt tapasztalják, hogy egy igazán szép temetés manapság irreálisan nagy kiadást követel a hozzátartozóktól, és bár ezen senki sem spórol szívesen, nem mindegy, milyen végösszegre lehet számítani. Megoldást jelenthetnek erre a helyzetre az általunk gyártott, kész gránit sírkövek és síremlékek, melyek minőségben és árban egyaránt meggyőzőek.

A temetés bizonyos szempontból „szent” dolog, ezért nem szeretnénk, ha bárkinek le kellene mondania a gránit urna síremlékrőlszimpla sírkőről vagy dupla gránit síremlékről. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy az elképzeléseket olykor felülírják az anyagi lehetőségek, ezért szeretnénk olyan opciót is felajánlani érdeklődőinknek, ami magas színvonalat képvisel, de megfizethető. Munkánkat a legnagyobb elhivatottsággal végezzük, az általunk kínált akciós sírkövek is egytől-egyig szépen kidolgozott darabok, melyeket kiváló alapanyagok felhasználásával készítettünk. A készen kapható gránit síremlékek és sírkövek mindegyike méltó emléket állíthat elhunyt szerettei részére. A tőlünk megvásárolható sírkövek természetesen a későbbiekben is eleget tesznek az elvárásoknak, hiszen tartósak és hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.

A készen kapható, különleges gránit sírkövek, urna síremlékek megtekinthetőek és kedvező áron meg is vásárolhatóak gyömrői, illetve pestszentlőrinci telephelyünkön. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt, a honlapunkon meg is tekintheti kínálatunkat és referenciáinkat, konkrét ajánlatért pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!