Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

A minőség akkor is számít, ha apróbb részletekről van szó, mint amilyen egy beltéri ablakpárkány. Az ablakpárkány, különösen a beltéri változat, gyakorlatilag nem több, mint egy plusz felület, ahol könnyebb tárgyakat lehet tárolni. A beltéri ablakpárkányok ezen túl egyéb funkcióval is rendelkeznek, ugyanis védik a falat az ablak környékén a lecsapódó párától vagy a szétfröccsenő víztől, ami locsolás, takarítás során nyomot hagyhat.
A beltéri ablakpárkányok anyaga sok minden lehet. Ha tartós és még stílusos ablakpárkányt is szeretne, akkor válogasson a természetes kövekből készült kiegészítők közül! A természetes kövek közül gránitból, agglomerátból vagy akár mészkőből is készülhet egy beltéri ablakpárkány, de létezik márvány ablakpárkány is. Egy kőből készült változat szebben mutat és erősebb is, mint egy műanyag vagy alumínium anyag. Az anyaguk tömör, a színük, mintájuk változatos, stílusos kiegészítői egy szobának.
Keressen minket bizalommal, ha új beltéri ablakpárkányokra van szüksége a színvonalas típusokból!