Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Beltéri márvány ablakpárkány, egy stílusos lakberendezési elem

Beltéri márvány ablakpárkányokkal a részletekből is a legtöbbet tudja kihozni. Az ablakai is szem előtt vannak, ne feledkezzen meg róluk!
A márvány ablakpárkány cseppet sem túlzás, hiszen a megfelelő környezetben jól érvényesülő kiegészítő elemről van szó, ami hozzá tud tenni egy belső enteriőrnek a teljességéhez. A márvány egyedisége és kiemelkedő tulajdonságai ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy magának az ingatlannak az értékét növeljék.

beltéri márvány ablakpárkányokat eredeti, Bianco Carrara márványból készítjük, ezekből választhatnak a vásárlóink. A rendeléshez csupán a pontos méretekre van szükség és annak eldöntésére, hogy milyen legyen a párkány típusa. A beltéri ablakpárkányok márványból ideális választásnak számítanak, mert valóban ellenállóak és dekoratívak tudnak lenni egyszerre.

beltéri márvány ablakpárkány alkalmazásával az Ön ablakai is kiemelkednek az átlagos nyílászárók sorából és a legjobb formájukat tudják mutatni. Érdeklődjön kollégáinktól és kérjen bővebb felvilágosítást tevékenységünkről!