Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Giallo Corona gránit: a tökéletes alapanyag kerítés fedlapokhoz

A Giallo Corona gránit egy halványsárgás, rajzolatos, fényes felületű anyag, melyből tartós, időjárásálló és dekoratív kerítés fedlapokat készítünk. 

Egy szép, rendezett kerthez mindenképp mutatós kerítés illik, ami készülhet fából, fémből vagy akár kőből. Azonban az esztétikus megjelenéshez nem elég a jól megválasztott alapanyag, annál még fontosabb a kivitelezés és a kialakítás, de fontos szerepe van a kerítés fedlapoknak is. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért érdemes Giallo Corona gránitból készíttetni a kerítés fedlapokat, illetve a kerti támfal fedést. 

A Giallo Corona gránit színe halványsárgás, rajzolata egyedi és mutatós, felülete fényes. Előnye, hogy kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bírja a fagyot és a vizet, nem fakul ki, elviseli az UV-sugárzást. Tartós és mutatós alapanyag, amely beltéren és kültéren egyaránt felhasználható. 

Ahogy minden gránit, úgy a Giallo Corona is egy igen sokoldalú anyag, amelyből cégünk már több kerítés fedlapot, illetve kerti támfal lefedést készített. Fontos, hogy a fedkövek alsó élébe általában vízorrt marunk. Ez egy, a párkányok, könyöklők alján kialakított horony, amelynek feladata az esővíz elvezetése. Enélkül a lecsöpögő vízcseppek a falon folynának le, csúnya nyomot hagyva a vakolaton és eláztatva a falat.

Az oszlopokhoz körben profilozott oszlopsapkát is tudunk készíteni, némelyik fedkőhöz pedig záró-, esetleg forduló elem is tartozik. Érdemes még figyelni a fedlapok vastagságára is, mert ez meghatározó lesz a kinézet szempontjából. 

A kerítés fedlap gránitból nem csak tartós, hosszú élettartamú, hanem praktikus és rendkívül dekoratív is. A gránit, mint kerti támfal fedés is tökéletes választás, de akár kerten belüli lépcső is készíthető belőle. Utóbbi esetében a felület bőrkefélt, nem fényes, így kevésbé csúszik. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a gránit kerítés fedlapok iránt, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.