Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit és mészkő konyhapultok, fürdőszobapultok

Rosa Beta gránitból csodás konyhapult, fürdőszobapult is készül

Rosa Beta gránitból csodás konyhapult, fürdőszobapult is készül

A konyha és a fürdőszoba is kaphat pultot természetes kőből. A Rosa Beta gránit szépsége és ideális tulajdonságai mindkét térbe illenek. A gránit egyike azoknak a nemes köveknek, amiket a természetből nyerve, formára alakítva építenek be munkalapnak, lépcsőnek, burkolatnak stb. A jelenleg leggyakrabban használatos formája a márványnak, gránitnak vagy mészkőnek azonban mégiscsak a munkapult. A konyhában a konyhasziget lapja vagy a konyhaszekrény pultja, a fürdőben a mosdó lapja is kaphat gránit, illetve nemes kő alapot. Az ilyen alapanyagoknak meg kell fizetni a minőségét, így sokan arra kényszerülnek, hogy olcsóbb utánzatot válasszanak, aminek legalább a kinézete ezeket a köveket imitálja. A szép és olcsó utánzatok fizikai tulajdonságai azonban elmaradnak az eredetiétől. A Rosa Beta gránit azok közé a gránit fajták közé tartozik, amelynek a legkedvezőbb az árfekvése. Emiatt döntenek egyre többen egy Rosa Beta gránitból gyártott munkalap mellett. A gránit konyhapult ebből a nemes kőből elegáns szürke és légies rózsaszín árnyalatban ölt formát, amit elszórva fehér és fekete pöttyök díszítenek. Látványos és egyedi minta, kellemes szín, mégis visszafogott megjelenés jellemzi ezt a munkapultot. Ennek köszönhető, hogy egy látványos stílushoz ugyanúgy passzol, mint egy minimál élettérbe. A gránit minden előnyös tulajdonságát megtalálja benne, mert antibakteriális, erős, könnyen tisztítható, karcálló és ellenálló is egyben. Az új gránit konyhapult mellé akár új ablakpárkányt is tud rendelni tőlünk, méghozzá szintén a Rosa Beta gránitból gyártott változatban. Az ebből a gránitból készített ablakpárkányok egyedi méretben megrendelhetőek, 2 és 3 cm-es vastagságban, az Ön igényeinek megfelelően. A gránit az otthona és minden helyisége díszes és tartós kiegészítőjévé válik. Az árában igen kedvező természetes kő pultok és ablakpárkányok rendelését intézze egyszerűen a honlapunkon keresztül! A kollégáink segítéségét igénybe tudja venni az itt feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.
Miért olyan népszerű a gránit fürdőszoba pult készítés?

Miért olyan népszerű a gránit fürdőszoba pult készítés?

A lakásfelújítások során egyre többen döntenek a gránit fürdőszoba pult készítése mellett. Ezzel számtalan előnyre tesznek szert, és ezért sokan belátják, hogy megéri a kicsit nagyobb befektetés. A modern épületekben előtérbe kerülnek a tágas terek, a nagy felületek, a letisztult dizájn, de fontos az elegancia és szerencsére egyre többen figyelnek oda arra is, hogy tartós, időtálló termékeket válasszanak. A gránit fürdőszoba pult készítésében mindez egyesül: ezzel egy olyan felületet kapunk, ami nem csak gyönyörű, elegáns, hanem karcálló, nagyon strapabíró és örökéletű. A gránit hihetetlenül kemény anyag, ráadásul könnyen tisztítható is. A színválaszték nagy, ezért biztosan mindenki megtalálja azt a munkalapot, ami megfelel az ízlésének és illik a többi berendezéshez is. Aki mellette dönt, biztosan nem bánja meg!
Hogyan válasszunk tökéletes színt és mintázatot a gránit konyhapulthoz?

Hogyan válasszunk tökéletes színt és mintázatot a gránit konyhapulthoz?

Szeretne kényelmes, stílusos konyhát? Döntsön egyéni igényei szerint a megfelelő színű és mintázatú gránit konyhapult mellett, és bízza ránk a gyártást! A konyha megtervezése, a megfelelő bútorok kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Biztos, hogy Ön is egyszerre szeretne esztétikus és tökéletesen működőképes helyiséget. Ebben kiemelt szerepet játszik a konyhapult, amit tanácsos alapos átgondolást követően beszerezni. Nehéz olyan berendezést találni, ami megfelel a helyiség adottságainak és az egyéni igényeinek is, de kompromisszumot kötni semmiképp sem szabad. Ha ránk bízza a gránit konyhapult készítését, maximálisan elégedett lehet. Számos ok miatt megéri gránit konyhapultot rendelni: Strapabíró és időtálló. Kiválóan ellenáll a külső hatásoknak, hő- és vízálló is. Rendkívül egyszerűen tisztán tartható. Különböző színű és felületű megoldások közül választhat. Különleges megjelenést kölcsönöz. A legfontosabb kérdések egyike: hogyan válasszuk ki a tökéleteset a gránit színek és minták közül? A feketén alig látszódnak szennyeződések, és régóta az elegancia egyik színeként van nyilvántartva. A bézs hagyományos szín, amihez könnyű bútorokat, kiegészítőket találni, hiszen illik többek között a világos faanyaghoz, valamint a pasztell színekhez is. Ha pedig szeretné, hogy a gránit konyhapult a figyelem, a helyiség központja legyen, akkor érdemes erőteljes színek közül válogatni, mint a zöld, a kék vagy a piros. Hatalmas választék áll a rendelkezésére, így bármilyen elképzelése van, könnyen megvalósíthatja. Természetes hatást kelthet a zöld, a ragyogókék színekkel, dönthet a sötétpiros mellett, vagy választhat a világos, de különleges árnyalatok közül. Gondoskodjon a tökéletes berendezésről az Ön számára megfelelő színű és mintázatú gránit konyhapulttal! Ön megtervezi a szívéhez közel álló stílust, mi pedig legyártjuk a konyhapultot, ezt követően pedig már csak annyi a dolga, hogy a helyére illeszti azt. Forduljon hozzánk bizalommal!
Az örök klasszikus: miért olyan népszerű a gránit a konyhákban?

Az örök klasszikus: miért olyan népszerű a gránit a konyhákban?

A gránit konyhapult, hátfal és padlóburkolat formájában is igazi klasszikusnak számít a konyhákban. De vajon milyen tulajdonságoknak köszönheti a népszerűségét? Otthonunk minden helyiségében fontos kérdés, hogy mi legyen az uralkodó alapanyag, ám a legnagyobb kihívás kétségkívül a konyha, mivel az több szempontból kényes. Bár egyre több modern anyag bővíti a választási lehetőségek sorát, még mindig a gránit az egyik legnépszerűbb, ami nagyon is érthető, hisz szépségével és ellenállóképességével nehéz felvenni a versenyt. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, mit tud ez az anyag! Mélységi magmás kőzetről lévén szó a gránit minden ízében természetes, amivel már önmagában azt az érzést adja a tulajdonosoknak, hogy egy nemes anyag kapott helyet a konyhában. Eredete azonban szemmel látható értékkel is felruházza a helyiséget, mivel a gránit káprázatosan szép és az eltérő ásványi anyag tartalomnak köszönhetően minden felület teljesen egyedi. A gránit színek és minták csak attól függenek, mire vágyik a tulajdonos, hisz az anyatermészet sokszínű felhozatalt produkál, a felületmegmunkálás pedig további lehetőségeket tartogat. A legelterjedtebb színek a barna különböző variációi, de különlegességekben sincs hiány, a sötét vörös, a zöld és a kék különböző árnyalatai mind egyedi látvánnyal bírnak. A felület lehet fényes, elegánsan csillogó és rusztikusabb hatású is, ez csupán polírozás kérdése. Rendkívül strapabíró anyagról van szó, ami ennek megfelelően a konyha szinte minden pontján megállja a helyét. A gránit konyhapult bírja a sütés-főzés kihívásait, nehéz megkarcolni, elviseli a hőmérséklet ingadozást és a savakkal szemben is ellenálló. Ugyanezen tulajdonságoknak köszönhetően konyha hátfal formájában is sok helyen bukkan fel, sőt, akár gránit padlóburkolat is ékesítheti a helyiséget, az extrém tartós kivitel így is garantált. Végül meg kell említeni, hogy a gránit minimális karbantartást igényel, az egyetlen, ami külön figyelmet érdemel, az az impregnálás, ezzel a felületkezeléssel lényegében örökre megőrzi szépségét. Tisztítása szintén rendkívül egyszerű, meleg szappanos vízzel könnyedén meg lehet szabadulni a felületre tapadt szennyeződésektől. Különösebb teendő tehát nincs is, elég élvezni a látványt. Ön milyen formában tudja elképzelni a gránitot a konyhában? Merítsen ihletet referenciáinkból és álmodja meg, mit szeretne, mi pedig legyártjuk!
Inspiráló design ötletek gránit konyhapultokhoz

Inspiráló design ötletek gránit konyhapultokhoz

Lenyűgözik a gránit színek és minták, elveszik a gazdag kínálatban, ezért szüksége lenne inspiráló ötletekre? Segítünk, hogy könnyen döntést hozhasson. A gránit konyhapultokat sokan választják előszeretettel felújítások, új konyhahelyek létesítése során. Népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy rendkívül ellenállók, évekkel később sem látszik meg a felületükön a konyhai előkészületek nyomai. Hőállók, valóban jól tűrik a szélsőséges külső hatásokat, ezért bátran lehet velük hosszú távra tervezni. A gránit konyhapultok esztétikailag is a maximumot nyújtják. Lenyűgöző kompozíciókkal, árnyalatokkal lehet találkozni, a gránit színek és minták rengeteget hozzátesznek az igényes összképhez. Annyira gazdag és izgalmas a kínálat ebből a szempontból, hogy sokaknak mindenképp inspiráló ötletekre lenne szükségük a megrendelés során. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre? A gránit színeket és mintákat tekintve tulajdonképpen bátran ki lehet jelenteni, hogy végtelen opciókat lehet találni, azokat variálni. Akik kedvelik a meleg árnyalatokat, nekik érdemes lehet megnézni a Coffee Imperial gránitpultot a galériánkban. A barna egyik legszebb árnyalata tökéletes érvényesül a magasfényű kivitelezésben. Ez a csillogás exkluzív hatást ad a barna színnek, amitől az nem válik egyhangúvá, unalmassá. Akiknek tetszenek a sötétebb árnyalatok, például a multicolor gránit, nekik mindenképp úgy érdemes variálni a konyhabútorral, hogy az világosabb legyen. Szintén látható a galériánkban erre példa: a vöröses, látványos multicolor árnyalat kiváló párost alkot a vanília színű konyhabútorral. A negyedköríves gömbölyített élfény csak hozzátesz ehhez a különleges látványhoz. A biztonságos megoldások is érdeklik? Sokaknál természetesen az esztétika mellett a funkciók is előtérbe kerülnek. Fontos lehet többek között az, hogy a gránitpultnak ne legyen balesetveszélyes a kialakítása. Rengeteget lehet tenni a biztonságért a gömbölyített élképzéssel. A biztonsághoz hozzátartozhatnak a helytakarékos megoldások is. Erre is kínálunk esztétikus és látványos eltolt kialakítást. Elkészíttetné konyhapultját a klasszikus, szürkés árnyalatú Kinava Classico gránitból, vagy inkább a Vizag Blue nyerte el a tetszését? Keressen bennünket elérhetőségeinken, és adja le rendelését még ma!