Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit és mészkő lépcsők, burkolatok

Gránit padlóburkolat természetes kőből

Gránit padlóburkolat természetes kőből

A gránit padlóburkolat, egy természetes és gyönyörű választás, igényes ingatlanba! Rendelje meg családi vállalkozásunkból az új burkolatot! A természetes kövekkel készült padlóburkolat gyönyörű, egyedi eleme minden folyosónak, nappalinak vagy konyhának. A gránit padlóburkolat mellett a gránit lépcsőburkolat is különleges látványt tud nyújtani. Az ízléses burkolatok emelik az ingatlan értékét, a nemes, természetes kövek esztétikus és időtálló elemei az ingatlannak. A gránit padlóburkolat sokszínű lehet, vörös, olajzöld, barna, dekoratív erezettel rendelkező gránitból is készülhet. Rendelje meg a minőségi gránit burkolat gyártását cégünktől, vásároljon kiváló ár-érték arányban természetes kő burkolatot beltérre! A gránit padlóburkolat kopásálló, egyedi, könnyen takarítható, nagyon jól működik padlófűtéssel együtt is. A megfelelő kezeléssel a padlóburkolat csúszásmentes felület lesz, melyen biztonságos a közlekedés is. Ha szeretné otthonát kiegészíteni gránit padlóval, kérje árajánlatunkat!
Beltéri gránit padlóburkolatok természetes kőből

Beltéri gránit padlóburkolatok természetes kőből

Beltéri gránit padlóburkolat, ahol az esztétikus padló kezdődik. Készíttessen tartós és dekoratív padlóburkolatot gránitból! A gránit a népszerű és gyakran alkalmazott, természetes kövek közé tartozik, ami burkolatként számos módon felhasználható, többek között beltéri gránit padlóburkolatként is. A beltéri padlóburkolat gránitból ugyanolyan mutatós, mint a beltéri lépcsőburkolat gránitból. A nappali, a konyha vagy az előtér is kaphat beltéri gránit padlóburkolatot, mivel ez a felület rendkívül strapabíró, könnyen takarítható és nem utolsó sorban az egyedi mintázat, a sokféle színárnyalat pompás látványában gyönyörködhetnek minden nap. Keressen minket bizalommal, ha szeretné megrendelni az ingatlanába az új beltéri gránit padlóburkolatot vagy éppen a beltéri gránit lépcsőburkolatot az emeletre vezető lépcsőkre! Kiváló alapanyagokból, nagy szakértelemmel és határidőre készülnek el a megrendeléseink, az ügyfelek legnagyobb elégedettségére. Az egyedi árajánlatunkat kérje a honlapunkon elérhető emailen!
Természetes kövek a lakás egyes helyiségeiben

Természetes kövek a lakás egyes helyiségeiben

A kőpadló rendkívül tartós, strapabíró és elegáns, ráadásul a lakás szinte minden helyiségében használható. Keressen minket, ha kihasználná az előnyeit!  A természetes anyagok köztudottan jótékony hatással vannak testre és lélekre egyaránt. Érdemes őket használni az otthonunkban is, akár mint burkolatok, de pultként is nagyszerűek a fürdőszobában és a konyhában. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk, hogy a  lakás különböző helyiségeiben milyen természetes kövek használata jöhet szóba. Természetes kő az előszobában Az előszoba otthonunk fontos helyisége, hiszen itt fogadjuk a vendégeinket, akik itt szerzik első benyomásukat a lakásról és egyben az életünkről. A helyiség stílusa meghatározó szereppel bír a teljes lakás hangulatára, ezért ide remek választás egy világosabb árnyalatú márvány- vagy gránitpadló, esetleg mészkő alkalmazása. A világos színek tágasabbá teszik a teret, és barátságos, otthonos hangulatot árasztanak. Nagyobb helyiségben érdemes lehet egy picit játszani a színekkel és a fényekkel, csodás enteriőrök hozhatók létre. Természetes kő a nappaliban Ide is remek választás bármilyen kőpadló. Érdemes a világos színeknél maradni, például a könnyen tisztítható márványnál, így ez a helyiség is tágasabbá tehető. A kőpadlók nagyszerűen illenek bármilyen lakberendezési stílushoz, jól mutatnak antik és modern környezetben is. Természetes kő a konyhában A konyhába is ajánlott a márvány- vagy gránitpadló, főleg egy fa konyhabútorral és egy gránit konyhapulttal kiegészítve. Igazán egyedi és különleges hatás érhető el, ha a konyhát és a nappalit is kőpadlóval burkoljuk, de más-más anyaggal és színnel. Természetes kő a fürdőszobában És végül, de nem utolsósorban, a márvány- vagy gránitpadló ideális a fürdőszobába is, hiszen hosszú távon sem tesz kárt benne a vizes, meleg, párás környezet. Léteznek kifejezetten fürdőszobába ajánlott, vízálló burkolatok is. A vízkő okozta foltok miatt szintén a világos árnyalatokat javasoljuk. Amennyiben tippjeink elnyerték a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön Ön is a természetes kövek használata mellett! Számíthat ránk, akár padlóburkolatról, akár fürdőszoba- vagy konyhapultról van szó. 
Gránit lépcsőburkolatok gyártása kültérre, beltérre is

Gránit lépcsőburkolatok gyártása kültérre, beltérre is

A gránit lépcsőburkolat nagyon mutatós borítást ad a lépcsőnek, de ugyanilyen jó választás az agglomerát lépcsőburkolat is. A cégünkhöz bármikor fordulhat, ha olyan csapatra van szüksége, amire rábízhatja a lépcsőburkolat gyártást. A vállalkozásunk kizárólag a gyártás oldalát képviseli a lépcsőburkolásnak, a legyártott burkolatok beépítéséhez egy másik partnert kell keresnie. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a lépcsőkre új burkolatot szeretne és rendeljen gránit lépcsőburkolatot vagy pedig agglomerát változatot! A gránit lépcsőburkolat és a többi nemes kőből készült burkolat elkészítése kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával történik. Ez nemcsak azt garantálja, hogy esztétikus legyen a lépcső, hanem azt is, hogy a burkolat tartós legyen és hosszú távon is meg tudja őrizni az eredeti állapotát. A lépcsőburkolatot kérheti kültéri lépcsőre vagy akár beltéri lépcsőre is, a megadott adatok alapján a legjobb tudásunk szerint végezzük el a gyártást. Kérjen tőlünk árajánlatot új lépcsőburkolatra nemes kőből a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!
Kandalló burkolatok időtálló, minőségi anyagból!

Kandalló burkolatok időtálló, minőségi anyagból!

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A  kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A  kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!
Beltéri lépcső és beltéri padlóburkolat gyártás

Beltéri lépcső és beltéri padlóburkolat gyártás

A kandalló burkolatból ne csak szépet, tartósat is készíttessen! A kandalló burkolatok időtállósága egyértelműen a minőségi alapanyag függvénye. Olyan anyagra van szükség, ami kiállja a használat és az idő próbáját is. A legjobban a természetes eredetű anyagok illenek egy kandallóhoz, illetve annak a burkolatához. A tűzteret óvni és körbefogni a mészkő, a gránit vagy a márvány is nagyszerűen tudja. Ezek azok az anyagok, amik gyönyörűen mutatnak faragott formában és letisztult felülettel, természetes színeikkel és mintájukkal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné a régi kandallóját felújíttatni, átépíttetni vagy éppen most kerül új kandalló az ingatlanába! A kandalló burkolatok színvonalas, éveken, évtizedeken át hibátlan modelljeit meg tudja rendelni tőlünk! A klasszikustól a modern stílusig színes a kínálat, hiszen a burkolatok tervezésében és kivitelezésében jelentős gyakorlatra tettünk szert. A részletes tájékoztatást minden érdeklődőnek megadjuk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Beltéri lépcsők és padló burkolásához a természetes kövek időtálló választásnak bizonyulnak! A beltéri burkolatok nagyon sokszínű választékot kínálnak mindenkinek, aki új burkolattal szeretné az ingatlanát kiegészíttetni. Természetesen burkolat és burkolat között is van különbség. Érdemes olyan beltéri padlóburkolatot, illetve beltéri lépcső alapanyagot választani, amivel hosszú évekig, sőt évtizedekig nincsen probléma. A beltéri lépcsők és burkolatok készülhetnek fából, laminált anyagokból, de mi inkább a természetes köveket javasoljuk, hiszen ezek az anyagok valóban időtálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Mészkő, gránit vagy márvány beltéri lépcsőt és burkolatot rendelni nem jelent megfizethetetlen luxust, sokkal inkább okos befektetést. Az ilyen erős és értékes anyagokkal kiegészített ingatlan értéke nő, a belső terek pedig kifinomultabb külsőt kapnak. Ha érdekli szolgáltatásunk és igényesen szeretné beltéri lépcsőit, a padló burkolatokkal együtt elkészíttetni, kérjen tőlünk árajánlatot a gyártásra!
Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

Hogyan gondoskodjon a gránit burkolatról?

Sokan nem is gondolnák, hogy az olyan kemény alapanyagok, mint a gránit burkolatok ugyanúgy igénylik a gondoskodást, mint például a fa. A gránit nyíltpórusú, ami azt jelenti, hogyha nem kapja meg a megfelelő ápolást és felületkezelést, még a vízfoltok is meglátszanak rajta. Ez jelentős mértékben rontja a burkolat látványát, egy idő után pedig egyáltalán nem fog használni a szakszerű ápolás. Éppen ezért fontos, hogy a gránit burkolat már a beépítéstől kezdve megkapja az ideális felületkezelést, ehhez pedig szükség lesz impregnáló szerre. A gránit burkolatokkal kapcsolatban a takarításra is nagyon fontos odafigyelni. Ezt a típusú felületet leginkább száraz ronggyal érdemes áttörölgetni, azonban, ha az ember ragaszkodik a nedves tisztításhoz, ezt csakis speciális, gránit felülethez is alkalmas szerrel szabad megtenni. Ahhoz, hogy a gránit burkolat ne veszítsen a fényéből, érdemes bizonyos időközönként kőfelülethez illő wax-szal vagy olajjal átkenni. Ha bővebb információkra lenne szüksége a gránit burkolatok ápolásáról, vagy felhasználná az alapanyagot otthonában ablakpárkányhoz, konyhapulthoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!