Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit sírkő: készüljön a halottak napjára tartós emlékkel!

A gránit sírkő tartós, időjárásálló, ugyanakkor nagyon elegáns és méltó emléket állít az elhunyt részére. Bízza ránk a készítését! 

Lassan vége a nyárnak, újra közeleg a mindenszentek és a halottak napja. Ilyenkor mindenki megemlékezik az elhunyt szeretteiről, gyertyát gyújt értük és ellátogat a temetőbe is, ahol gondoskodik a hozzátartozói sírjáról. Amennyiben ezek már nagyon rossz állapotba kerültek, érdemes megfontolni a régi műkövek gránit sírkőre való cseréjét. 

Így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami nem utolsó sorban rendkívül mutatós is, és méltó emléket állít az elhunytnak. A gránitból készült sírkövek, síremlékek, gránit urna sírkövek előnye, hogy egyediek, exkluzívak, különlegesek, hiszen minden esetben a megrendelő saját elképzelése alapján kerülnek legyártásra, akár bevéséssel, faragással. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért! Készüljön a halottak napjára már most, készíttessen egyedi sírkövet vagy síremléket gránitból