Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Kész sírkövekkel gyorsan újjá varázsolhatja szerettei nyughelyét!

Kész sírkövek akciós áron megvásárolhatóak! Forduljon hozzánk, és gondoskodjon elhunyt szerettei sírhelyéről!

Közeleg a halottak napja. Ez az időszak mindenhol egy kicsit az emlékezésé, a nyugalomé. A legtöbben ilyenkor ellátogatnak szeretteik sírjához, új virágokat helyeznek ki, gyertyát gyújtanak. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a sírkő megsérült, vagy egyszerűen csak már kopott, és cserére van szükség.

A temetőben található, régi műkő helyett célszerű a gránit sírköveket választani, mert így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami ráadásul egyedi is. A gránitból készült síremlékek exkluzívak, különlegesek, kérhetőek bevéséssel, faragással. Ha az időjárás engedi, az új sírkő temetői elhelyezésére még idén, halottak napja után is van lehetőség, de akkor is érdemes tájékozódni a lehetőségekről, ha csak jövő tavasszal lesz esedékes a csere.

Cégünk extra ajánlattal áll az érdeklődők rendelkezésére: a kész, kiállított gránit sírkövek, valamint gránit urna sírkövek akciós áron vásárolhatóak meg. Kérjük, tekintse meg gyömrői és pestlőrinci telephelyeink kész, kiállított gránit sírkő kínálatát, és kérje személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!