Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

 

Szállítási költségek:

A Párkány webáruházban rögzített árak bruttó, telephelyi árak (2230 Gyömrő, Üllői út 21. szám alatti és a Budapest, XVIII. kerület, Nefelejcs utcai telephelyeken történő átvétel esetén érvényesek), nem tartalmazzák a kiszállítás költségét!

A termék átvételének helyéről a megrendelés folyamán kell Vevőnek nyilatkozni.

Vevő az alábbi átvételi módok közül választhat:

  • Telephelyeken történő áruátvétel:

Budapest, XVIII. kerület, Nefelejcs u. (Telephelyi átvétel)

Díjmentes

2230 Gyömrő, Üllői út 21. (Gyártó telephelyi átvétel)

Díjmentes
Vevő tudomásul veszi, hogy rakodásban történő segítségnyújtás csak és kizárólagosan a    2230 Gyömrő, Üllői út 21. szám alatt lévő telephelyen, előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

  • Vevő által megadott címre történő kiszállítás:

 

Az alábbi árak tájékoztató célzattal kerültek feltüntetésre, tényleges megrendelés függvényében az árváltoztatás és pontosítás jogát fenntartjuk.

A kiszállítási díj kilométer alapú (750 Ft/km, de minimum 5.000 Ft/alkalom), minden esetben a Google útvonaltervező "leggyorsabb" útvonala alapján - a 2230 Gyömrő, Üllői út 21. szám alatti gyártó telephelytől a Megrendelő által megadott címig - érvényes 1500 kg súlyhatárig. Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a kiszállítási költségre vonatkozóan - valamilyen oknál fogva - hibás érték jön ki, Eladó fenntartja módosítási jogát, melyet Vevő irányába a kiszállítást megelőzően közöl.

Az 1500 kg feletti raksúly esetében a megrendelés alkalmával Megrendelő ajánlatot kérhet az Eladótól a házhozszállítási költség megállapítására. Az Eladó írásban köteles ajánlatot adni a Vevő által megjelölt címre történő kiszállítási költség vonatkozásában. Az ajánlat - Vevő írásban történő - jóváhagyása esetén a szállítás idejéről Eladó előző nap ad felvilágosítást.


A kiszállítási díj kizárólag a megadott címre történő elszállítást és gépjármű mellé maximum 2 méterre történő rakodást tartalmazza.
A Vevő által megadott címre történő kiszállítás esetében - extra méretű termék megrendelésekor (40 kg/db felett), előzetes egyeztetés alapján - a biztonságos lerakodás érdekében Vevő köteles legalább egy rakodóképes személyt biztosítani.

Szállítás módja:

A legyártott termékek minden esetben csomagolás nélkül kerülnek átadásra.
Telephelyeinken történő átvétel esetén az átvevőnek biztosítani kell, hogy a szállító járműbe sík felületre, élére állítva, egymásnak támasztva, illetve egymáshoz rögzítve lehessen berakodni. Az áru biztonságos szállításához az átvevő köteles megfelelő mennyiségű és minőségű kötöző és támasztó eszközt biztosítani.

Gyártási határidők:

Ablakpárkány, házszámtábla megrendelése esetén:
A megrendelés életbe lépésétől (50% foglaló beérkezésétől) számított 8 munkanapon belül.

Gránit burkolólapok megrendelése esetén:
A megrendelés életbe lépésétől (50% foglaló beérkezésétől) számított 2 - 12 héten belül a raktárkészlet függvényében.

Késztermékek megrendelése esetén:
A megrendelés életbe lépésétől (a megrendelés visszaigazolásától) számított 1 héten belül.

Az átvétel- illetve az esetleges kiszállítás időpontjáról előzetesen (telefonon vagy e-mailben) egyeztetünk a Tisztelt Megrendelőinkkel.Vissza