Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit, márvány, mészkő és agglomerát ablakpárkányok

Gránit ablakpárkányok a mediterrán stílus szerelmeseinek

Gránit ablakpárkányok a mediterrán stílus szerelmeseinek

A mediterrán életérzést a megfelelő kiegészítőkkel bárki be tudja csempészni az otthonába. A gránit ablakpárkány egy csipetnyi stílust visz az ablakokra. A melegen simogató napsugarak, a tenger illata, a harmonikus színkombinációk mind a mediterrán országokra jellemző élmények. Ahogyan a táj és az éghajlat, úgy az építészet is magával ragadó és egyedülálló. A kisvárosok utcáin járva természetes kőfalak, ablaktáblás ablakok, föld színek kísérik az utazót. Nem csoda, ha sokan vágynak vissza ezekre a vidékekre. A mediterrán építészeti stílus hazánkban is rendkívül közkedvelt, persze kicsit az itteni igényekhez igazítva él tovább. Az ablakok is jellegzetesek egy mediterrán stílusú épületen. Általában kisebb méretűek, fehérre vagy mélyzöldre festett ablaktáblákkal keretezett ablakokról van szó. Nálunk az ablakok nagyobbak, hiszen nem kell védekezni az év nagy részében a lobogó forróság ellen. Az ablakpárkányokról sem szabad megfeledkezni, ha részletekbe menően szeretné megidézni a mediterrán országok színeit és hangulatát. A gránit ablakpárkány tökéletesen vissza tudja adni azokat a színeket, amik a mediterrán stílusra jellemzőek. Első sorban a visszafogott föld színek érvényesülnek, de felbukkannak az élénkebb, hasonló színvilágú árnyalatok is. A gránit a maga színgazdag megjelenésével és egyedi mintáival minden ablakpárkányban meg tudja jeleníteni a mediterrán stílusra jellemző színeket. Döntsön az apróságokban is az igényes és stílushű darabok mellett és gyönyörködjön a végeredményben! A gránit ablakpárkány ideális tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy kültéren is helyt álljon és beltéri kiegészítőként is alkalmazni lehessen. Kopásálló, időtálló, kemény, anyaga kis odafigyeléssel képes hosszú távon megőrizni az újszerű állapotát.  Az ablakpárkány több színben, méretre vágva készül Önnek, ha úgy dönt, hogy tőlünk rendeli meg gránitból gyártva. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az ingatlanát szeretné egy mediterrán stílusba kitűnően beilleszthető kiegészítővel, gránit ablakpárkánnyal tökéletesíteni!
Gránit ablakpárkányok minimál és zen stílusú lakásokba

Gránit ablakpárkányok minimál és zen stílusú lakásokba

A gránit ablakpárkány minden stílushoz illik - a minimalista és a zen stílusú otthonoknak is tökéletes kiegészítője lehet! A minimalista és a zen lakberendezési stílus sokban hasonlít egymásra: mindkettőben kiemelt szerepet kapnak a jó minőségű természetes anyagok, az egyszerű, letisztult formák, az átlátható, világos terek és a funkció-központúság. Az ilyen stílusban berendezett terek nyugalmat árasztanak magukból, és annak ellenére is képesek otthonosak lenni, hogy valójában csak kevés berendezési tárgy található bennük. A lényeg ugyanis a minőség: mindennek a legmagasabb színvonalúnak kell lennie, és ez igaz a padlótól a plafonig mindenre, így az ablakpárkányokra is. Persze szakavatott szemmel könnyen megkülönböztethető a két stílus, hiszen akadnak közöttük különbségek. Bár "stílustiszta" enteriőrökkel csak a lakberendezési magazinok hasábjain lehet találkozni, érdemes alaposan szemügyre venni az ott bemutatott képeket, hiszen inspirálóak lehetnek, de emellett rengeteget tanulhatunk is belőlük! A minimalista stílus szigorú, mértani tökéletessége és rendezettsége - nem lehet elöl semmi, ami nincs épp használatban - éles kontrasztban áll a zen stílus természetet imitáló, kerekebb formáival, emellett az utóbbin érezhető a távol-keleti hatás, főként a japánkertek élettel teli, mégis mesterséges hangulata. Nem rejti el, inkább kihangsúlyozza a természetes anyagok tökéletlenségét, ebből következően attól sem riad vissza, hogy központi elemként mutassa be a kőburkolatok színárnyalatbeli eltérését, vagy épp mintázatát. A gránit ablakpárkányok épp ezért a zen stílusú otthonok tökéletes kiegészítői lehetnek, mivel megvan bennük az a természetesség, amivel ez a lakberendezési irányzat kiteljesedhet: a "tökéletlenség", a sterilitás hiánya, a valódi kő utánozhatatlan bája. A gránit ablakpárkány azok számára ideális választás, akik a letisztult, modern stílust és az egyszerű színeket kedvelik, de az időtállóság is fontos a számukra. Amennyiben gránit ablakpárkányokat szeretne vásárolni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
Agglomerát, márvány, mészkő és gránit ablakpárkányok

Agglomerát, márvány, mészkő és gránit ablakpárkányok

Az agglomerát ablakpárkányok mellett a gránit, mészkő és márvány ablakpárkányokat is érdemes megismerni, hogy biztosan a legjobb döntés születhessen meg azok kiválasztásakor. Az agglomerát ablakpárkányok és más burkolatok meglehetősen közkedveltek, hiszen elegáns, homogén, letisztult megjelenésűek, könnyen tisztán tarthatóak, ráadásul az áruk is kedvező. Ez utóbbi tulajdonság annak köszönhető, hogy az agglomerát tulajdonképpen mesterségesen tömörített kőzet, amelynek 90%-át márványszemcsék alkotják, melyet nagy szilárdságú poliészter gyantával kevernek össze. Tökéletesen alkalmas azokra a felhasználási célokra, amelyek esetében a természetes kő tűnik a legjobb választásnak, sőt, bizonyos tekintetben képes azokat felül is múlni. Kültérben a mészkő tulajdonsága miatt rendszeres kezelést, ápolást igényel. A márvány ablakpárkány az elegancia és luxus megtestesítője a párkányok között; ez az anyag mindig is a gazdagsággal volt kapcsolatba hozható. Természetes szépsége azonban idővel megfakul, ezért szükség van az időnkénti felújítására, és folyamatos ápolására, hogy sokáig megőrizhesse a fényét. Ablakpárkányok mellett burkolatként és lépcsőként is megállja a helyét. A mészkő ablakpárkány sokban hasonlít a márványra, de a márványnál puhább, porózusabb anyag. Színvilágban főként a világos- bézses szín jellemzi. Szintén ápolásra és időnkénti felújításra szorul, főként kültéren, ahol a csapadék viszonylag gyorsan errodálja a felszínét. A gránit ablakpárkány ezzel szemben nem igényel semmiféle karbantartást, mivel rendkívül tartós, szinte minden külső hatásnak képes ellenállni, vulkanikus eredetéből adódóan egyszerűen kezelhető, ráadásul ellenáll a fagynak és az időjárás viszontagságainak is, tehát nem csupán a beltérben, de kültéren is gond nélkül alkalmazható. Impozáns megjelenést garantál. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és bővebb információra lenne szüksége az agglomerát, márvány, mészkő és gránit ablakpárkányokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket ablakpárkányai elkészítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
Beltéri márvány ablakpárkány, egy stílusos lakberendezési elem

Beltéri márvány ablakpárkány, egy stílusos lakberendezési elem

Beltéri márvány ablakpárkányokkal a részletekből is a legtöbbet tudja kihozni. Az ablakai is szem előtt vannak, ne feledkezzen meg róluk! A márvány ablakpárkány cseppet sem túlzás, hiszen a megfelelő környezetben jól érvényesülő kiegészítő elemről van szó, ami hozzá tud tenni egy belső enteriőrnek a teljességéhez. A márvány egyedisége és kiemelkedő tulajdonságai ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy magának az ingatlannak az értékét növeljék. A beltéri márvány ablakpárkányokat eredeti, Bianco Carrara márványból készítjük, ezekből választhatnak a vásárlóink. A rendeléshez csupán a pontos méretekre van szükség és annak eldöntésére, hogy milyen legyen a párkány típusa. A beltéri ablakpárkányok márványból ideális választásnak számítanak, mert valóban ellenállóak és dekoratívak tudnak lenni egyszerre. A beltéri márvány ablakpárkány alkalmazásával az Ön ablakai is kiemelkednek az átlagos nyílászárók sorából és a legjobb formájukat tudják mutatni. Érdeklődjön kollégáinktól és kérjen bővebb felvilágosítást tevékenységünkről!
A márvány ablakpárkányok mellett a mészkő és a gránit is jó választás!

A márvány ablakpárkányok mellett a mészkő és a gránit is jó választás!

A márvány ablakpárkányok mellett mészkő és gránit ablakpárkányok készítését is vállaljuk, méghozzá megfizethető áron - forduljon Ön is hozzánk! Sokan úgy gondolják, hogy az ablakpárkányok nem olyan fontos részei egy lakásnak, pedig ez tévedés, ugyanis a csapadék elvezetésében is segítenek és esztétikai funkciójuk is van. Annak, aki igazán mutatós megoldásra vágyik, érdemes nem az átlagos műanyag termékek mellett döntenie, hanem inkább a márvány, a gránit vagy a mészkő ablakpárkányok között célszerű nézelődnie. A mészkő, a gránit és a márvány mind csodaszép anyagok, a belőlük készült termékek teljesen egyediek és nem utolsó sorban rendkívül tartósak. Ha Ön mutatós és a fizikai hatásoknak ellenálló terméket szeretne, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, és ajánlatunkat kérni gránit, mészkő vagy márvány ablakpárkányra!  Ha kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Válasszon Ön is márvány, mészkő vagy gránit ablakpárkányt, döntsön a szépség és a magas minőség mellett! 
Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

Beltéri ablakpárkány stílusos és időtálló anyagokból

A minőség akkor is számít, ha apróbb részletekről van szó, mint amilyen egy beltéri ablakpárkány. Az ablakpárkány, különösen a beltéri változat, gyakorlatilag nem több, mint egy plusz felület, ahol könnyebb tárgyakat lehet tárolni. A beltéri ablakpárkányok ezen túl egyéb funkcióval is rendelkeznek, ugyanis védik a falat az ablak környékén a lecsapódó párától vagy a szétfröccsenő víztől, ami locsolás, takarítás során nyomot hagyhat. A beltéri ablakpárkányok anyaga sok minden lehet. Ha tartós és még stílusos ablakpárkányt is szeretne, akkor válogasson a természetes kövekből készült kiegészítők közül! A természetes kövek közül gránitból, agglomerátból vagy akár mészkőből is készülhet egy beltéri ablakpárkány, de létezik márvány ablakpárkány is. Egy kőből készült változat szebben mutat és erősebb is, mint egy műanyag vagy alumínium anyag. Az anyaguk tömör, a színük, mintájuk változatos, stílusos kiegészítői egy szobának. Keressen minket bizalommal, ha új beltéri ablakpárkányokra van szüksége a színvonalas típusokból!
A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A gránit ablakpárkányok választása életre szóló!

A természetes kövek kitűnő alapanyagot adnak minden olyan elemhez, aminek strapabírónak kell lennie. Amit gyakran használnak vagy ki van téve az időjárás romboló hatásának, annak erős anyagból kell készülnie. Ez igaz az ablakpárkányokra is. A gránit ablakpárkányok összehasonlíthatatlanul tartósabbak a műanyagból készült változatoknál. A természetes kövek szépségét és erejét ablakpárkányok formájában is nagyszerűen lehet érvényesíteni. A gránit a világ egyik legkeményebb anyaga, ezért nem árt neki az idő múlása, a mechanikai hatások és az időjárás kihívásai sem. A gránit ablakpárkány ellenáll a lúgoknak, kopásnak és vágásoknak, hőálló, fagyálló és vízálló. Ha ez még nem lenne elég, a színét és a fényét is megtartja, mindezt minimális ápolás, illetve karbantartás mellett. Az egyedi, változatos színekben és mintákban készülő gránit ablakpárkány túlzás nélkül generációkon átívelő élettartammal bír. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedülállóan tartós gránit ablakpárkányokat!
Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

Ablakpárkányok gyártása az igényes nyílászárókhoz

Az ablakpárkány megszokott kiegészítője az ablakoknak, többnyire ugyanolyan modellek találhatóak mindenhol. Természetesen bárki megválaszthatja a saját ablakpárkányait, nem kell a mainstreamhez igazodnia, csak meg kell rendelnie a megfelelő helyről az új ablakpárkányokat. Az ablakpárkányok gyártása nem csupán a megszokott, fehér, műanyag változatokra vonatkozik. Aki nálunk keres ablakpárkányt, az csupa nemes alapanyagból készült elemből tud választani. Az ablakpárkányok gyártása agglomerát, mészkő, gránit, márvány anyagokból történik a cég gyártó telephelyén. Szolgáltatásunk célja, hogy vásárlóinknak egyszerre tartós és dekoratív ablakpárkányokat kínáljunk, melyekkel egyedibbé tehetik a nyílászáróikat és az otthonuknak is karaktert tudnak adni. Az ablakpárkányok gyártása rövid határidővel történik, így Ön akár már egy hét elteltével kézhez kaphatja a méretre gyártott ablakpárkányait! Tudjon meg többet az ablakpárkányainkról és a szolgáltatásainkról megadott elérhetőségeink egyikén!
Mutatós, ízléses belső ablakpárkányok

Mutatós, ízléses belső ablakpárkányok

Kedveli az igényes megoldásokat, szeretné kihozni környezetéből a maximumot? Ne feledkezzen meg a belső ablakpárkányról, amihez többféle opciót kínálunk! Amikor a belső ablakpárkány kiválasztásáról van szó, sokan nem bonyolítják túl ennek kérdését, éppen ezért nem véletlen az sem, hogy a legtöbb helyen műanyagból készül a kiegészítő elem. Egyesek úgy gondolják, hogy a párkányok nem nagyon tesznek hozzá a lakberendezéshez, így nem is lényeges a kinézetük. Érdemes lehet elrugaszkodni a megszokott megoldásoktól, és megnézni azt, hogy milyen, ha az ember a műanyag helyett az olyan természetes anyagokat választja, mint a márvány vagy a gránit. A természetes anyagból készült ablakpárkányok az ideálisak Egy márvány vagy gránit ablakpárkány teljesen más hatást ad, mint egy műanyag. Ezt már a beépítés után azonnal láthatja is az ember. A márvány ablakpárkány csillogásával igazán exkluzív hatást kelt, sokat hozzátesz a lakberendezéshez, az igényes összkép általa garantált. A gránit ablakpárkányt olyan személyeknek érdemes választani, akiknek az esztétika mellett a strapabíróság is lényeges szempont. Mindezek mellett tanácsos számításba venni a mészkő ablakpárkányokat is. Ezek a típusok letisztultak, mégis roppant mutatósak. A mészkő harmóniát varázsol a térbe, a végeredmény szintén hibátlan. Ne feledkezzünk meg az agglomerát ablakpárkányokról sem, amik nem terhelik meg a pénztárcát, mégis az ember természetes kőből készíttetheti el a kiegészítő elemeket. Belső ablakpárkány, mint a lakberendezés része Ha már az ember figyelembe veszi az ablakpárkányok esztétikai előnyeit is, érdemes a funkció szempontjából is megközelíteni őket. A belső ablakpárkányokat bátran használhatja dekoráció kirakásához is, kisebb növényeket, gyertyákat is tehet a felületükre. A könyvektől kezdve a családi fotókig sok minden elfér rajtuk, kizárólag az igények és a fantázia szabhat határt a felhasználásnak. Álmodja meg az Önnek tetsző természetes kőből ablakpárkányát, mi pedig rövid határidővel el is készítjük! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Milyen feladatot lát el a vízorr a kültéri ablakpárkányok esetében?

Milyen feladatot lát el a vízorr a kültéri ablakpárkányok esetében?

Ingatlan építésére vagy felújítására készül? A kültéri ablakpárkány fontos szerepet tölt be, és a vízorr feladatáról sem szabad megfeledkezni.  Az ablakok szinte elképzelhetetlenek párkányok, könyöklők nélkül. Ezek nem csak a virágok elhelyezésére alkalmasak, hanem jóval fontosabb szerepet töltenek be. Az ablakon lefolyó csapadékot a külső ablakpárkány vezeti el, ami nélkül a falazat beázására lehetne számítani. Lényeges, hogy a kültéri ablakpárkány strapabíró, a szélsőséges időjárási viszontagságoknak jól ellenálló anyagból készüljön. A mészkő ablakpárkány, a gránit ablakpárkány épp ezért kiváló megoldások, hiszen a zord időben is eleget tesznek az elvárásoknak.  A kültéri mészkő ablakpárkány igazán esztétikus megjelenést kölcsönöz, így nem csak praktikus, hanem a látvány szempontjából is jó választás. A vízorr szerepéről azonban ennél a kivitelnél sem szabad megfeledkezni. Az ablakpárkány vízorral történő ellátása rendkívül fontos minden esetben. Milyen feladatot lát el a vízorr a kültéri ablakpárkány esetében? A párkány kiálló részeként szolgál vízelvezetésre. Hatékonyan védi a falat a beázástól, a víz által okozott negatív hatásoktól. Megóvja az ingatlan szerkezetét.  Rengeteg kellemetlenségtől, felesleges kiadásoktól kíméli meg. A kicsi mélységű és szélességű, ugyanakkor hosszú bemélyedés egyszerűen megtöri a víz útját, így meggátolja, hogy a csapadék a falra kerüljön. Ha kőből készült kültéri ablakpárkány alkalmazására kerül sor, nem kell aggódnia ennek látványa miatt sem, hiszen egyáltalán nem feltűnő.  Fordítson nagy figyelmet a megfelelő kültéri ablakpárkányra, hiszen hosszú éveken keresztül tölti be kiemelt szerepét! Nálunk megtalálhatja a legjobb megoldást. Többféle anyaggal dolgozunk, így lehetősége van gránit, márvány vagy mészkő mellett dönteni. Ha pedig nem a természetes, hanem inkább a gyártott köveket részesíti előnyben, akkor választhatja az agglomerát típust.  Széles kínálattal, nagy tapasztalattal várjuk, így könnyen megvalósíthatja az elképzeléseit. Keressen bennünket bizalommal! 
Steel Grey gránit ablakpárkány a minimál stílust kedvelőknek

Steel Grey gránit ablakpárkány a minimál stílust kedvelőknek

Szeretné, ha otthona minden egyes részlete illeszkedne a minimál stílushoz? Ajánljuk figyelmébe a Steel Grey gránit ablakpárkányt, amivel teljes a kép. A minimál stílus mostanra rengeteg rajongót tudhat magáénak, nem véletlenül. A letisztult, egyszerű formák, színek sokak számára fontosak a lakberendezéssel kapcsolatban. Pontosan erre a könnyed, túldíszítettségtől mentes irányra van szükségük a lelki harmónia megteremtéséhez, és ehhez a legideálisabb megoldást ez a stílus biztosítja. Ahhoz, hogy az összkép tökéletes legyen, az olyan apróságokra is oda kell figyelni, mint az ablakpárkányok kinézete. Igen kellemetlen, ha éppen ezek az elemek nem passzolnak a képbe, hiszen így nagyon könnyen megtörhetik a harmóniát. Minimál stílushoz a Steel Grey gránit ablakpárkány illik A Steel Grey gránit kiváló választás a minimál stílus szerelmeseinek. Az összképet látva garantáltan nem lesz hiányérzete az embernek, ugyanis ez a kivételesen látványos és szép szürke acél árnyalat tökéletesen illeszkedik a minimál stílushoz. A gránit ablakpárkány alapvetően jó választás, nem csupán az esztétika szempontjából. Az anyag sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik, például ellenáll az időjárásnak, így akár kültérre is bátran telepíthető. A Steel Grey árnyalat eleganciát varázsol a térbe, a luxus hatás hosszú távon garantált. Steel Grey, amelyet könnyű harmóniába hozni más árnyalatokkal A Steel Grey gránit ablakpárkány nagy előnye még, hogy könnyű világos árnyalatokkal párosítani. Az ember egyáltalán nem érezheti túlzásnak a végeredményt, a környezet olyan lehet, amilyenről mindig is álmodott. Fényezett és bőrkefélt (szatinált) felülettel egyaránt elérhető az ablakpárkány. Tegye lenyűgözővé a környezetét az acél szürke egyedi árnyalatával, kérjen ajánlatot mihamarabb! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, anyagválasztékunkról. Ha kérdezni szeretne, vagy rendelne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.