Facebook
Youtube
Telefon:06-30-446-6005, 06-30-249-9250
E-mail:mikes.laszlo@mikeslabrador.hu
Elérhetőségek
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 
 
Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított 48 órán belül.

Gránit és mészkő sírkövek, síremlékek, urnadíszek

Egyedi síremlék gránitból, avagy milyen legyen a végső nyughely?

Egyedi síremlék gránitból, avagy milyen legyen a végső nyughely?

Szeretteink, akik különleges helyet foglaltak el a szívünkben, megérdemlik, hogy különleges helyen nyugodjanak. Ha Ön is egyedi síremléket szeretne, mi elkészítjük! Előbb vagy utóbb sajnos mindannyiunk életében elérkezik a pillanat, amikor elveszítünk valakit, és ilyenkor az egyik legfontosabb feladatunk, hogy végső nyughelyet válasszunk elhunyt szerettünk számára. Bár ilyenkor nem könnyű összeszedni a gondolatainkat, mégis körültekintőnek kell lennünk, hiszen hosszú távra tervezünk. Jellemzően a gyakorlati szempontokat vesszük sorra először, ezzel kapcsolatban az alapanyag, ami igazán meghatározó, hiszen ettől függ, mennyire lesz tartós a síremlék. A legjobb választás határozottan a gránit, ami remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak, sokáig megőrzi eredeti fényét és ezzel együtt tekintélyét. Szintén át kell gondolnunk, hogy nyitott vagy zárt sírkövet szeretnénk, amivel kapcsolatban egy kicsit a jövőbe kell tekintenünk, mivel ez elsősorban attól függ, milyen gyakran tudunk majd ellátogatni a temetőbe. A nyitott gyönyörűen mutat virágokkal beültetve, ám azokat gondozni kell, máskülönben kifejezetten lehangoló látványt fog nyújtani a nyughely. Ha a gyakorlati kérdéseket tisztáztuk, érdemes időt szánnunk a formavilág megtervezésére és gondolnunk kell a kiegészítőkre is. A gránit aprólékosan megmunkálható anyag, ami lehetőséget ad exkluzív sírkövek, urnadíszek készítésére, így gondoskodhatunk arról, hogy szerettünk olyan helyen nyugodjon, amilyet megérdemel. Választhatunk díszes, faragott síremléket, ha van valamilyen motívum, ami az elhunytat idézi számunkra, ezt is érdemes megjeleníteni, ezzel lesz igazán egyedi és személyes. Dönthetünk letisztultabb megjelenés mellett is, ez a modern sírkövek és urnadíszek sajátja, ami a maga nemes egyszerűségében szintén gyönyörű. A síremlékek számtalan kiegészítő elemmel készülhetnek, ez lehet többek között lépcső, borított járda, hagyományos és süllyesztett váza, valamint mécsestartó is. Lehet rendhagyó formájú az emlékrész és a fedlapot is különlegessé lehet varázsolni például ültetőrésszel, így a nyitott és zárt sírkő tökéletes átmenetét kapjuk. Ha elérkezett az idő, és különleges síremlékkel szeretne emléket állítani szerettének, forduljon hozzánk bizalommal!
Kész gránit sírkövek és síremlékek kedvező áron

Kész gránit sírkövek és síremlékek kedvező áron

Kész sírkövek vásárolhatóak gránitból, különleges kivitelben, de kedvező áron. A méltó búcsúztatásnak nem kell megfizethetetlennek lennie! Amikor valakitől örökre el kell búcsúzni, az mindig egy nagyon nehéz és lelkileg megterhelő időszak a családtagoknak, közeli barátoknak. Sajnos ezzel együtt is gondoskodni kell a temetéshez kapcsolódó gyakorlati teendőkről és számolni kell mindezek anyagi vonzatával is. Sokan azt tapasztalják, hogy egy igazán szép temetés manapság irreálisan nagy kiadást követel a hozzátartozóktól, és bár ezen senki sem spórol szívesen, nem mindegy, milyen végösszegre lehet számítani. Megoldást jelenthetnek erre a helyzetre az általunk gyártott, kész gránit sírkövek és síremlékek, melyek minőségben és árban egyaránt meggyőzőek. A temetés bizonyos szempontból „szent” dolog, ezért nem szeretnénk, ha bárkinek le kellene mondania a gránit urna síremlékről, szimpla sírkőről vagy dupla gránit síremlékről. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy az elképzeléseket olykor felülírják az anyagi lehetőségek, ezért szeretnénk olyan opciót is felajánlani érdeklődőinknek, ami magas színvonalat képvisel, de megfizethető. Munkánkat a legnagyobb elhivatottsággal végezzük, az általunk kínált akciós sírkövek is egytől-egyig szépen kidolgozott darabok, melyeket kiváló alapanyagok felhasználásával készítettünk. A készen kapható gránit síremlékek és sírkövek mindegyike méltó emléket állíthat elhunyt szerettei részére. A tőlünk megvásárolható sírkövek természetesen a későbbiekben is eleget tesznek az elvárásoknak, hiszen tartósak és hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket. A készen kapható, különleges gránit sírkövek, urna síremlékek megtekinthetőek és kedvező áron meg is vásárolhatóak gyömrői, illetve pestszentlőrinci telephelyünkön. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt, a honlapunkon meg is tekintheti kínálatunkat és referenciáinkat, konkrét ajánlatért pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Gránit sírkő: készüljön a halottak napjára tartós emlékkel!

Gránit sírkő: készüljön a halottak napjára tartós emlékkel!

A gránit sírkő tartós, időjárásálló, ugyanakkor nagyon elegáns és méltó emléket állít az elhunyt részére. Bízza ránk a készítését!  Lassan vége a nyárnak, újra közeleg a mindenszentek és a halottak napja. Ilyenkor mindenki megemlékezik az elhunyt szeretteiről, gyertyát gyújt értük és ellátogat a temetőbe is, ahol gondoskodik a hozzátartozói sírjáról. Amennyiben ezek már nagyon rossz állapotba kerültek, érdemes megfontolni a régi műkövek gránit sírkőre való cseréjét.  Így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami nem utolsó sorban rendkívül mutatós is, és méltó emléket állít az elhunytnak. A gránitból készült sírkövek, síremlékek, gránit urna sírkövek előnye, hogy egyediek, exkluzívak, különlegesek, hiszen minden esetben a megrendelő saját elképzelése alapján kerülnek legyártásra, akár bevéséssel, faragással.  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért! Készüljön a halottak napjára már most, készíttessen egyedi sírkövet vagy síremléket gránitból! 
Kész sírkövekkel gyorsan újjá varázsolhatja szerettei nyughelyét!

Kész sírkövekkel gyorsan újjá varázsolhatja szerettei nyughelyét!

Kész sírkövek akciós áron megvásárolhatóak! Forduljon hozzánk, és gondoskodjon elhunyt szerettei sírhelyéről! Közeleg a halottak napja. Ez az időszak mindenhol egy kicsit az emlékezésé, a nyugalomé. A legtöbben ilyenkor ellátogatnak szeretteik sírjához, új virágokat helyeznek ki, gyertyát gyújtanak. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a sírkő megsérült, vagy egyszerűen csak már kopott, és cserére van szükség. A temetőben található, régi műkő helyett célszerű a gránit sírköveket választani, mert így maradandó, tartós, időjárásálló megoldásra tehetünk szert, ami ráadásul egyedi is. A gránitból készült síremlékek exkluzívak, különlegesek, kérhetőek bevéséssel, faragással. Ha az időjárás engedi, az új sírkő temetői elhelyezésére még idén, halottak napja után is van lehetőség, de akkor is érdemes tájékozódni a lehetőségekről, ha csak jövő tavasszal lesz esedékes a csere. Cégünk extra ajánlattal áll az érdeklődők rendelkezésére: a kész, kiállított gránit sírkövek, valamint gránit urna sírkövek akciós áron vásárolhatóak meg. Kérjük, tekintse meg gyömrői és pestlőrinci telephelyeink kész, kiállított gránit sírkő kínálatát, és kérje személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!